Monday, May 10, 2010

rase Terubat....~aku menang...howye...!!

sementare nak muLe keje ni.. aku nak update bLog duLu.. nanti kang biLer dah start wat keje memang dah tak sempat nak ngadap.. rase Lame tak updaTe bLog.. tapi waLaumacamane pon..aku tetap jadi siLent readers taw..n bLog waLking kat bLog2 orang Lain.. tengok persiapan2 B2b Lain..dah cukup buat aku yang teruJe..!!!
pagi ni..sejak maLam tadi mood tak beraper nak besh... ngeee~ 
aku tak pasti aper puncenyer...
may be sebab terLalu sensitif kot...

sedangKan siang tu sonok jer... jaLan2 naik beskaL....~kat bukit cerakah sHah aLam a.k.a buKit cahaya seRi aLam... ngeeee.. yang ni lain n3 aku cter.... *wink wink...besh...!!

pertanyaan : kaLao kite majuk.. patut ker 'si dia' ikut majuk sekaLi..?

yang ni yang aku tak paham..

tetibe.. 'si dia' tarik muke biLer waktu nak baLik tue... ajak menyembang pon 'sejuk' jer meLayan aku.. baLik...- parking.. aLih barang masuk kereta aku.. dan... juz ignore aku... nak terus baLik~  sekaLigus terus Lah tak teman aku mencari 'sesuatu' tue... dan kesudahannyer... aku carik ar sendiri.. naseb baik.. ader rezki aku.. tapi tetap rase tak besh... n cedey... :(

saLah aku :  sebab sajer ngade2 majuk.. mengade2 saje Ok..~  dan mayBe.. tersaLah cakap... or eLse sayang..?? toLong bagi Tau wahai en Tunang...~

yup.. si Dia sikit sensitif... nak kene syndRom PMS macam aku agak nyer...~ngeee... memang seLalu macam tu.. setiap kaLi aku yang maJuk... diam.. dan mintak diPujuk... kesedahannyer..  si Dia akan buat macam tu juGak..!!! meraJuk samer....!!!

fine... maafkan aku.. tak sengaJer..~

sTop... bukan buat drama disini OK...~

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
terubat siKit...bayak.. biLer pepagi ni bukak bLog.. n jejaLan ker 'umah' memember bLog Lain......



 
@ty_fared... hey...!!! its me...!! and I'm the winner..!! even jawapan aku kurang tepat..~akceLi macam teragak2... tapi.. yup.. its stiLL correct..!! teruje giLer....!! nanti dapat hadiah...!!! doubLe teruje...!! dah siap2 email address dah kat emaiL die taw....heheheh~

aku tak kisah aper adiah nyer... yang penting macam cik yanie~owner bLog tu cakap..  merapat kan siLaturahim kekawan... :)

macamaner aku boLey dapat..??

macam biase... di waktu2 aku sangat bz Las wik.. aku hanye sempat bLog waLking kat memeber2 b2b Lain... n cik Yanie   ~✿•♥ Mrs. Engineer ♥ Mr. Engineer ♥•✿  ni saLah satu bLogger yang sangat rajin meng update bLog die... Lelagi lagi beberape deTik lagi die nak kawen nie..~tumpang teruje~ so.. memang kesukaan aku Lar singgah bLog die..



 n saLah satu n3 cik Yani kite ni....
teKa aper yang cik Yanie kiter ni shoppingkan ari juMaat Lepas~ 
 
yang warne pink picture kat atas tue.. so.. try lar.. tanpa mengharap kan aper2 Ok....~cehhh.. sedangkan dah tau kaLau betul nanti dapat hadiah...~ngeeee....

tup tup.. pagi ni dalam angin mood tak beraper nak menJadi...~ dapat lar perkabaran yang indah...ceewahh ~heheh.. nampak tak betaPer teruje nyer aku~

"ape pon... mekaceh banYak2 pade cik yanie... bukan hanyer sebab 'menang' tue... tapi sebab jugak buat saye tercenyum...n excited ok.."

semangat baLik dah... nak sTart wat keje.. sebeLom tu.. nak jaLan2 lagi kat 'umah' member2 lain..~ngeee

4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

he3...ur welcome dear...x sangke plak bley mengubat kn rse majuk sesorg...nnt yanie pos eh...tgguuu...he3

@ty_farEd said...

of cos lar cik yani... dah menang..heheheh~ terus senyum jer ni taw... :)

farahfatihah said...

hi dear..ooo kamu la pemenang tu ek hehehe tahniah... =P

alolo jgn majuk lama2...incik tunang ai pun sama..bila kita nak dipujuk, dia senyap mcm batu terus..lagi sakit ati..tp last2 kena mengalah la kalau x nnti jadi lagi teruk

@ty_farEd said...

farahfatihah..mekaceh.. sonok menang.. sebelom ni tak penah Luck macam ne.. tu yang teruje lebih..

hurrm.. samer lar kite ek..memang kaum2 laki macam tu agak nyer kan.. hihi~ ni kalo nak tau..still die jadi batu lagi taw... bukan tak nak pujuk.. tapi nanti2 lar... die pon ngah sibuk tu.. ~ngeee...