Tuesday, May 11, 2010

*Ting~iDea wedding oUtdoor phOto shoot kat sini~

petang ahad yang Lepas~

 ~ di pondok basiKal~

sPend mase ngan en Tunang.. pergi cycLing ker bukit cerakah.. @ Taman cahaya seRi aLam kat sHah aLam. Lame aku tak pergi siTu... Lame tak cycLing... eerrr...duLu ar..sekarang...aku tak gemar sangat nak cycLing nie....peHa aku dah cukup niPis Ok..~huhuhu

tapi en tuNang teringin nak pergi sanGat... ~ok jer.. temPat tu pon besH tuk berekRasi...


~ tak namPak..!! sebab daLam huTan ~




~ eerrkk...aku pakai sLiper jew..!! n wearing jeans..!! sungguh tak kesukanan~ngeee.. buKan ape.. memang dah pLan awaL..tapi ingat kan tak jadi... rupenyer en tunang begiTu bersemangat..!!!uhukkss~


~ sedondon Tue hanYer kebetuLan sahaJer Ok... tapi macam ngam kan ngan environment kat tempat nie..ceehh~
-ni kaT tepi tasik..singgaH jap... beLakang tu penuh ngan buNga teRatai... memang canTik...~








*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ok.. enuFF....!! jemu nanTi tengok gambar kiteOrang enterfraMe beNyak sangat~huhu
biLer tengok baLik gambar2 ni... terase teMpat tu cantek tuk wat wedding photo shoot photography outdoor  kiteorang nanti...!!! *Ting ting....daPat iDea..!!~ kehiJauan.. n tak terLalu ramai orang... tak ar segan sangat kiTeorang nak berposing sakan nanTi...tue seBenarNyer ~ngeeee...

*pendapaT kawan2..ok ker Tak..??

keBetuLan tengah senaraikan tempat2 menarik tuk kiteorang wat outdoor photography

PUTRAJAYA -
eeerr... sowi...macam bowink sikit Lar.. sebab hanya ade banyak banggunan2 buatan manusia

TASIK SHAH ALAM-
waaaarr.. terLalu ramai orang...sangat ramai Ok..!!

PANTAI -
agak jauh dari kawasan umah aku... tak nak buang mase banyak2 kat atas jaLan..

AIR TERJUN-
teringin gak... eerrr... tapi kat maner ek....?

DAN lAGI -

*
*
*
*
* ade cadangan Lain..?? pLzz.. baGitau dimana.....

aku wat sekaLi saMer hari ngan majLis kenduri aku... ~ kire pas abes majLis..petang tu baLance2 mase yang ade ngan phoTographer tu buat Lar outdoor shoot.. boLey jer nak wat Lain hari... tapi rase nanti.. haRusLar aku maLas nak make-up2  n sarung baJu penGantin lagi kan...~ngeee

*
*
*
*
*
*
*
*
 

~ eerrr... Lagi sikit nak inTerframe...~ngeeee

~seteLah kepenatan mengayuh basikaL seLame 1/2 Jam... eerrrkkkk.... setengah jam jer kayUh basikaL..?!!! 
eeerrr... ni kire warm up.. nanti2 Lain kaLi pergi jauh Lagi kayuh oK...heheheh~

8 comments:

~ thalhazlin ~ said...

dear, putrajaya pun okay gak.
tak semestinya bangunan. tapi kalau bangunan pun, architecture pun cantik. selain tu, kat putrajaya ada taman botani, wetland pun cantik gak nak wat outdoor, tasik ke, pun cantik. just my oppinion. hee

farahfatihah said...

hi dear... kalau pas majlis terus g outdoor, better g yg deakt ngan umah u je...ok gak wat kat bukit cahaya tu..cantik suasana dia...

ZARA said...

alamak. tak tau ar tmpat yang menarik. tapi yang bukit cerakah ni menarik :)

.:Mrs. Engineer:. said...

besh nye g cycling...ngn tunang plak tu... :)

@ty_farEd said...

thalhazlin~ ha'ah lar..terlupe ade tu sume.. beTul gak tu kan.. sTill ade taman.. yang i tak penar jejak kan kaki Lagi...huhu... nak pergi wiken ni tengok tempat...howyee...!! mekaseh key

@ty_farEd said...

farahfatihah & zara: yup.. tu yang ngah pikirkan tu.. nak yang dekat2 jer ngan area shah aLam nie.. bukit cahaya@cerakah ok kan...mekaceh..:)

mrs engineer : hahah..penat taw..!! tapi sebab sayang teman kan jer...tu yang pakai selipar ngan jeans jew..!!huhuhu

fikaryna said...

tmpt n props yg pntg..taman bukit cerakah 2 dah okay..tapi bagi tema n cameraman 2 mesti terer cari angle nya..huhu..

@ty_farEd said...

fikaryna..yeah.... betul tue.. n hope i nyer photographer tu teror cari angle2 yang cantik... :)