Wednesday, June 23, 2010

besday caRd en tunang~

amaran : ni n3 basi..

teringat Lak..tadi beLek2 camera phone.. jumper gambar ni...
*
*
*
*
*
*
ni kad besday en tunang...aku DIY sendiri.. oowwhh.. aku yang sungguh tak kreatif n tangan kayu ni nak jugak buat sendiri kad besday untuk en tunang yang ke 28 thn ari tu... ~ngeeee

sajer aku nak abadikan kat bLog aku nie.... ceehhh...~ sebab tak de aper2 perkembangan terbaru pasaL kawen yang Ley aku update.. so.. nak seLit pasaL ni....~Lalalala

~ ni baru sampuL..~

isi die
*
*
*
*
*
*
*
*
ta daaaaaa.....~





tau tak cantik... :( but yang penting aku buat ikhLas dari hati Ok.. :)
khas untuk orang tersayang.. ceehhhh...!!

7 comments:

Diebalychouzz said...

wah.. nice n swit la kad ni..
kreatifnya.. :)

farahfatihah said...

wah sape kata xcantik??? cantik la!!!!

my note said...

kak aty.. cantek la, suke2...

ElyaElmo said...

tya...ewahhh kreatif sungguh die nii...
tu boleh design sndiriii kadddd :->

@ty_farEd said...

hihihi..to all..mekaseh... ala2 kadar jer buat tu.. last minit nyer keje.. adeeyy... maLu..~

mysarah said...

wah rajin giler u!! i ni tangan agak lah kretip jugak tapi mim-alif-lam-sin. hahaha

birthday bf i on this coming 29th jun. nk buat sendirikah? akan difikirkan kemudian. ngeeee

@ty_farEd said...

mysarah..~kaLo ikut i memang maLas giler jugak..tapi pikir..bukan selalu pun i kene buat bende2 remeh macam nie...~huhu