Thursday, June 10, 2010

buKu baRu~

ok..unTuk dapatKan baLik mud nak kawen nie...

1st : aku tukar buKu 'wedding pLannings' aku

yang asaL
.
.
.
.
.
.
.
.
.



~ dah buruk dah kan...!!~ngeee...
aku pakai since dari e-Day aku Lagi.. segaLe resit dan bende yang berkaitan aku stapLe sekaLi..
paLing dasat buKu aku ni pernah terkene air yang tumpah daLam bag aku..!!
tu yang kembang semacam jew...!!! huhuhu~

aku sayangkan buKu si~hitam ni.. tapi...tetiber rase nak tukar buKu baru biLer mase jejeLan kat Jusco aritu..terjumPer buKu nie...

buKu baRu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
~aLway Pink..!! n tetap memikat...weeeeee~

penat gak ar kene menyaLin baLik..
tapi Lebih kemas dan teratur....

sambiL2 tu aku beLek aper Lagi yang tak seteL..
dan perLu diseteLkan...



3 comments:

farahfatihah said...

wahh bagusnya ada buku sendiri...=)
fara ada gak cuba wat buku utk w-day..tp xmenjadi huhuhuhu

masmOna said...

babe dasat dasat ur book dah lunyai sampai macam tuh. hihi. nape u pegi staple dengan resit2 sekali inside? cumel lah u nih. simpan resit2 tuh inside sampul surat kan lebih senang? ;)

@ty_farEd said...

fara ~senang nak wat perancangan kaLo ade buku ni..tuk i Lar

masmona ~ hahaha..siyes dah buruk giLer buku i tu taw..nak kuarkan pon dah segan..:p .. i memang suke nak stepLer kat daLam buku tu..senang nak refer...