Friday, June 18, 2010

misi potong TQ Tag~

uuurrgghh...aku benci potong TQ taG yang banyak nie...!!!



tu Lar.. orang Lain buat..aku pon sibuk nak buat jugak... tapi biLer nak poTong maLas nyer yang amaT..!!

bende dah siap dari buLan lepas Lagi.. tapi sampai ni tak abes potong Lagi.... nak pergi beLi cutter tak sempat nak pergi beLi lagi...  maLang nyer.. kat opis aku ni tak de puLak cutter...!! kaLo tak boLeh jugak aku menumpang pinjam...~huhuhu

mintak toLong ngan en tunang ~

awaL2 duLu :

en tunag : "nanti orang bawak baLik rumah toLong sayang potong key"

aku : howyee...sayang kan sayang....!!!

seminggu Lepas : 

aku :  "sayang... lelapang nanti kite potong sesamer ek Tq tag nie.. banyak Lagi.. siap cepat ley tampaL cepat kat paper bag..."

en tunang : ........................................ diam... " ha...ok..."
dengan nada maLas ok...~ngeee

tapi sampai sekarang ni.. tak potong pon lagi....!!!

so... kesudahananyer.. aku jugak Lar yang potong sorang2... aku kat opis ni.. kaLo tensen ngadap keje aku ni.. benti keJap potong Tq tag aku nie... sikit2... lamer2 nanti jadi banyak lar kan....uuhhhh.... sungguh maLas...!!!! *sigh...

p/s : biLer lar assist aku ni nak abes cuti bersaLi... kaLo die ade..mesti kompem2 die reLa toLong potong kan tuk aku... ~oooww...sungguh Lar.............huhu..

8 comments:

aini said...

hahaha...klakar la awak aty.. =P

kat opis sy ade cutter..meh dtg meh..hehe

fia said...

salam aty, pagi takde mood ya..tgk bola ke semalam heheh.. tag tu buat sendiri ya..pandainya awak...

mysarah said...

i suka kerja2 remeh potong2 kertas sume ni. meh i tolong =))

farahfatihah said...

wahh cntik la tag kamu..fara punya simple je huhuhuh hmm ada news x pasal bag tu? huhu

@ty_farEd said...

aini ~ nak pinjam...!!! eeerr..jauh tak opis awk...?? heheh

fia ~ ha'ah..buat sendiri..tu pon beLajar dari bLogger kawan2 lain taw.. ikut saye tangan kayu..!! haha

mysara ~ saye tak suker kerje remeh temeh yang cerewet ni..!! ngeee... i wish u betol2 boleh tolong... *wink

fara ~i lagi suker tag u taw... :)
anyway.. i dah update pasal paper bag tu kat bLog u... :) dapat tak?

aini said...

haha..opis sy kat um la.. =P

farahfatihah said...

ok aty fara dapat dah..aty kedai tu kat mana yer? jauh x?

Jantan Keparat said...

hahaha
kesiannyew..
hehehe