Thursday, June 17, 2010

beKas unTuk hanTaran`

ape Lagi kaLi ini....~

aku nak cerite sikit pasaL beKas hantaran en tunang yang dah dibeLi 2 sabTu yang Lepas.. awaL buLan ari tue...

aku share siKit jew Ok~

~ i heart dis box... so muchhhh..!! yaeeyy... aku dapat box ni nanti ~
eeerr...aku yang mintak sendiri...hahahaha....~


~ duLang kayu ~

~ box buLat ni kecik jew taw... tak ingat ar en tunang nak isi aper daLam nie ~

so..combinatiOn 3 kat atas ni jadiKan bekas hantaran en tunang pada aku.. howyeee..!!! aku dapat...!! ngeeee~

theme kaLer... FRESH GREEN WITH WHITE macam yang aku share dah kat SINI

beKas hantaran aku puLak...??
.
.
.
.
.
.
.
TAK DE Lagi buat mase nie...!!!
(sebab aku rase nak sewa jer...~ngeeee)

tapi aku Ley share contoh nyer lebih kurang macam nie...
.
.
.
.
.
.
.





combine kan dengan yang nie..
.
.
.
.
.
.


ok tak..?? so.. ni jer yang boLeh aku hapdet tentang bekas hantaran.. kaLo dah ader or dah siap nanti aku hapdet Lagi... DIY sendiri Ok..~ngeee...

eerrr...en tunang pon kate nak DIY sendiri jugak Lar...!!!  
ooww...gud Luck sayang... 

9 comments:

ZARA said...

ala... i still have no clue apa ghupa hantaran aku nnti... agak tensi!!

@ty_farEd said...

ilek ar zara..~ sekarang macam2 pesen rupe hantaran ade tau.. u tinggal piLih..petik dan bayar..heheheh..

aini said...

aty...bekas kayu putih 4segi tu sy ade jumpa kat 1 kedai bunga kat klang..tp lupa ar nama kedai..tp kedai tu sederet ngan maybank...kat ngan the stor klang tu...RM65 je utk 3 bekas putih saiz besar sederhana kecik...awak rajin g ar tgk..hehe

iedayah said...

huhuu..gud luck aty..rajin2 DIY..coz DIY tu sonok n wat kte puas..Slmt mencuba ek..

my note said...

kak aty..

nak nama penuh , nk pos kan kad kahwin nie

@ty_farEd said...

nurhayaty abdul jaLil...eerrr...name jer ker..alamat dah ader?? nanti saye bagi kat bLog awak ek...~ngeee.. nak datang...!!!

fikaryna said...

yg warna putih mmg cantik..tambah ngan bunga2an..huhu..

@ty_farEd said...

iedayah ~ wish me Luck ok...:p hope jadi rupe hantaran ku nanti...~ngeee

fikaryna ~i suker warne puteh jugak....!! memang cantik..!!

@ty_farEd said...

aini~ eerr..saye ingat nak sewa jew kat kawan saye... dapat separuh dari harge beLi kot.. may be boleh dapat lagi murah..harge kawan2..hahahah..