Monday, July 05, 2010

aku LeLah...

terase sakit lengan sebeLah kanan..
sebab mengecat biLik aku semaLam...
terase sengaL segaLe sendi2 aku...
jarang2 buat...
memang memenat kan...!!!

sangat bahaye biLer tetibe aku rase macam...
AsaLkan aku dapat kawen...~
ngan en tunang...
dan tak payah piKir Lagi..
pasaL ni suMer...
cuKup...

kawan aku cakap..
macam terdesak jer...
tapi..
siyes...
Lagi 2 buLan nak kawen ni..
aku terase sangat penat...
sangat2 Lelah..!!


Lagi bahaye biLer..
tetibe bangun pagi2..
aku rase nak berenTi kerja...!!!
ooowwhhh....
time2 aku perLu spend duit ngan banyak...
tuk wedding aku...
n Life kiteorang Lepas kawen nanTi...
seLain komitmen yang bersusun List untuk di bayar..

nak cuti sikit punyer susah...
nak mc pon ley kene marah...
cuti tahun beLambak Lagi..
tu pon kaLo nak simpan tuk kawen konon nak cuti Lame..
beLom tentu dapat..!!
mau atas peLamin nanti..
bos aku tanyer tentang tu dan ni...
oowwhhh....
apetah Lagi kaLao kate nak berenti....

tapi...
aku dah tak Larat nak bertahan..
kat sini...
biLer cuti tetap rase tak tenang...
piKir pasaL keje yang beLambak2..
naK masuk opis..
ujung minggu banyak aktiviti..
tuk persiapan kawen...
11 minggu Lagi Ok...~
kaLao masuk opis...
kerja kawen bertangguh...
kaLo tak kerja Lebih mase...
kerje opis Lak bersusun2..


pernah tak korang rase macam tu..??

List nak kawen bersusun2..
List kerJe bertimbun2....

kaLo pikir pasaL keje..memang tak akan habes...
even kaLao aku kerje 24jam tanpe henti pon.....

bak kate si Labu *seLagi beLom tutup mate.. kerje..kerja..kerja...

*sigh....

4 comments:

farahfatihah said...

alolo siannya..rehat byk k..minum bidadari la aty...bg tenaga

Diebalychouzz said...

Kesiannya.. tapi awak dah ada step by step kan.. just follow it.. nak kawin ni biasala kalau banyak sangat perkara yang bertimpa..

maslina said...

haish. kita sama. pening kan? semua kene fikir. lagi lagi pasal kekangan kerja. penat.

harzharun said...

u'll miss dat moment dear... :-))