Wednesday, July 07, 2010

aLas duLang

yeaay....semaLam aku dapat cuti ..eerrr... Mc.... ~weeeee

sebab aku dah stress giLer since Last wiK Lagi...
tengKuk aku pon dah sakit..
sebeLom aku 'break down'....huhu
better aku amik some rest..
tuk diri aku sendiri..


tapi..sebeLom mC semaLam..
pagi..aku masuk oPis jugaK Ok...
sekeJap..
akceLi dari pagi dah memang rase tak nak datang...
tapi..macam biase...
mengenangKan kerJe2 urgent...
so..masukLar seKejap...
rasenyer sampai pukuL 10 kot..
lebeh kurang...
aku tak nak..
daLam keadaan aku nak Mc rest tu...
bos aku tipon... tanye itu dan ini..
atau aku akan rase bersaLah..
kaLo die tipon aku Langsung tak nak angKat...!!
hahaha....
so..better aku buat ngan care yang baik....~ngeee

ok... so... waLaupon sehari tak cukup...
but...
ok.. its better than nothing....

so...semaLam..
daLam time aku dok meLepak2 kat umah maK aku...
teringat pasaL bende kecik remeh..
tapi sangat penting Okey...!!
aLas duLang...!!

aku memang kene ade aLas duLang tu...
tak tau..
samaada nak sewa...
beLi..
atau...DiY sendiri...

okey.. DiY sendiri aku rase...
aku TAK NAK...~ngeee
sebab..aku tak cukup mase...
nak wat sumer tu Lagi..!!!
so..samaade beLi..
atau seWa...
bergantung pade baJet...
dan pertimbangan.....~Lalala

gogLe pasaL aLas duLang ni...
carik idea....
kaLao pekenan Ley terus seWa..







~ kat atas ni...ade beads.. cantik n sweet kan...!!~



~ siLe fokus pade kain aLas duLang ek kawan2...~huhuhu
oowwhh... aku suKer yang macam tu...!!
aku nak yang ni...!!!
nampak gojes n mewah giLer..!!
mane nak beLi..
n kat maner nak di sewa...
ader sesaPer nak sewaKan kat aku..??

6 comments:

farahfatihah said...

kalau nak beli, cari kat nilai 3, kalau nak diy, mmg xsempat...so sewa je la huhu

iedayah said...

hihi..ai pn bru msuk keja blk..hihi
tui tu yang.ai sokong farah.kt nilai 3 1 rm 3..nk diy pn pesen skrg ad org pki bantal 0 then + rambu2 cm pic kt ats tu pd stiap pjuru bantal yang..if rajin n sempat..try..if x.sewa je yang

mysarah said...

i suke alas transparent with blue bunga stokin tu. sweet ;)

dekat nilai memang banyak choice. i think better u beli jer. if sewa pown, harga dah hampir sama dengan sewa tau. mereka sume nak ambik untung! :P Kalau beli boleh recycle balik nanti :)

one more place, dekat Klang yang i gtau u hari tu. ada jugak jual tapi not sure banyak choice ke x

~Ayu BnSyg~ said...

Brape hantaran awak nnti? Ayu ada nk sewa tp x tau la b'kenan ke x

mun-e said...

suka yg purple cair tu. suwit! simple! ^-^

ElyaElmo said...

dear..try tnye2 bridal butik u tu..salunye dierang ade...