Wednesday, July 07, 2010

Tag dari iedaya : SoKseH2

ari ni dapat 2 tag...
eerr..satu Lagi tu dapat award dari cik ayu : Ayu BnSyng 
tapi kene jawap tag jugak..
tak sempat Lagi nak buat..
paper pon.. mekaseh ayu..!!
kejap2 Lagi i datang amik award n buat tag u sekaLi ek... :)

tag yang ke2 aku dapat dari cik iedaya : SoKseH2

1.adakah anda rasa anda hot?
HOT..??!! yeewww.... sungguh 'berperasaan' i kaLo i yang cekeding ni rase diri i HOT...
ngeeeee... oowwhh.. i don think so... even sometime i nak rase macam tu...hahahah... absoluteLy NOT..~weeeeeeeeee

2. upload wallpaper yang anda gunakan skrg?


3. cerita pasal wallpaper tersebut
tak de paper.. sajer2 hiLang kan stress nak tengok sumtin yang coMeL macam kucing tu...

4.Bila kali terakhir anda makan pizza?
tak hengat.. tapi rase macam baru jer..sebab teringin sangat....eerrr..waktu tu dah Lapar sangat..!!!

5. lagu paling latest yang anda dengar?
all the time aku opis ni.. memang radio terpasang... !! so..susah aku nak classified kan Lagu paLing Latest aku dengar..!! eerrr... Ringtone hp ley join sekaLi tak...baru kejap bos aku kol...ahaaaakksss~

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ni...
ngan wat account report yang memeningKan..!!!

7. Selain nama sendiri, anda di panggil nama apa?
kakak - kat rumah
aTy - kawan2 bLogger
Ty - FamiLy
cik Yaty - oPis
baby / sayang - en tunang...~uhuukkss... ;p

8. tagged lagi 6 orang
1.cik farahfateha : Hikayat Ceritera Terindah
2.Puan yani : Mrs Enginneer & Mr Engineer
4.cik Wani : MY NOTE
5. Cik aDieyza : aDiey LoVe Zana
6. Nadia : 17Sept2010


SOALAN BAWAH NI BERKAIT RAPAT DENGAN ORANG YANG ANDA TAG..

9. Siapakan orang no.1 kepada anda
cik fara... antara yang terawaL jadi fwen i kat sini.. terime kaseh... :)
n i perasan.. cik fara ni sangat pantas wat keje kawen die... sedangkan aku yang nak kawen duLu.. tapi..hampir sumer die dah seTel..!!! oowwhh.. aku sangat jeLes

10. katakan sesuatu kepada orang no.5..
tahniah...!! lagi 2 minggu lebih jer nak kawen kan... semoge dieprmudah kan segala urusan.. insyaaLlah.....~

11.no 3 ada hubungan dengan sape?
eeerrr... mesTiLar ngan tunang die : En tunang Nazirul Mubin Mohamad...betuL tak Mona...?? ~ngeeee... cik masmoNa ni one of my kawan yang rajin meninggaLkan jejak kat bLog aku ni.. mekaseh moNa...!!!

12.bagaimana dengan no.4 lak?
cik wani nak kawen lagi 10 hari..!!! mesti die sangat neVes n sibuk sekarang...
yang besh... i dah dapat jemputan kad kawen dari die...!!! insyaallah i akan datang... :)

13.kenaPe No.6?
cik Nadia ni samer tarikH kawen ngan aku...eerrr..bukan.. Lebih kurang..!! die nyer Lagi awaL 2 hari..!! tapi...eerrkk..aku jeLes die dah dapat wedding present yang besh duLu..!! hahaha..

14. kata2 cinta tuk orang no.2
kate2 cinta..?? oowwhh... puan yani baru jer kawen... n sekarang +ve pregnant..!!! aLhamdulillah...
aku tumpang excited...!! hoPe... yani n baby sentiase berade daLam keadaan sihat... baby die mesti comeL macam die jugak...!! aku tunggu Lagi 9 buLan...~weeeeee


15. berikan 5 perkara yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
     1) canTik sweet..!! senyum macam scha alyahya tu.....
     2) nak kawen kat dewan...~ngeee
     3) kreatif n rajin sangat..!! sebab DIY bunga pahar sendiri
     4) begitu suKer kan kaLer Tiffany bLue...grand..!!
     5) besday 12 July- nex wik besday dia...!!!

16. perasaan anda masa buat tag ini..
panic attack pasaL persiapan nak kawen..!! n stress pasaL kerJa..!!!

p/s : tau tak betape susah nyer nak jawap tag nie...oouurrgghh... ~ hahahaha
n pade sesaper yang i dah tag tu... gud Luck ar menjawap.. n chaiyuk..!!! harus tabah okeh.. i bagi sebab sokLan ni yang soh.... kesian kat korang... tau susah...!!! ~ngeeeee..

4 comments:

aDieyZa said...

u tag i ke dear???

insyaALLAH ada masa nnti zana try buat k.. sbb now bz..

tq so much sbb doakan yg baik2 utk mjlis zana nnti.. hargai sgt2..

.:Mrs. Engineer:. said...

he3...akn yanie wt tag ni... :) insyaALLAH nnt turn @ty plaks preggy... :)

my note said...

kak aty..., nanti wani uat tag nie.. tp ambik masa cikit... jgn tersinggung ye...

iedayah said...

hihihi...ssh ea yang..tag nye..cian u..hihi..ai plg nk tgk skali jwpn num 15.wow..mcm scha al yahya eh...wah..rs HOT r yang tb2..hihi..i loike..hoho