Thursday, July 08, 2010

Pink Award frOm Ms Kay~


 



1. Link kepada orang yang bagi award ni


2. Nyatakan sebab musabab anda minat kaler PINK :
sweet
comeL
GurLy
segaLanyer yang indah tentang Pink ni tuk aku...hahaha





3. Sejak bila suka kaler
 PINK :
siyes tak perasan..!! mase kecik2 mak aku seLalu pakai kan kaLer biru jer...  n obviously.. since after sekoLah.. aku mudah jatuh cinta n akan tertarik tuk beLi ape sajer barang yang kaLer PINK..even pembaris dan pemadam penseL pon...!!! ~ngeee





4.Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK :
1.My PINK LAptop..!! and aLso Mouse nyer yang cute kaLer PINK 
2.beg make up kecik-yang aku seLalu bawak pergi memaner
3.set sepit n cekak rambut pLus getah ikat rambut aku
4.semua aku nyer personaL office stationery
(penciL box/penseL tekan/stapLer/cutter/puncher/pembaris/pemadam/paper cLip/caLender/note book/gLue/scissor..bLa bLa bLa...huhu)
5. satin pajama/baju2 and blouse tido aku 
 eerrr... my 'daLam2' it's 80% PiNK kaLer....ooppsss..:p





5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK :



~ gambar gedix...~Lalala


6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK :
tau korang sumer suKer kaLer PINK...


obses Pink hijau.. suker EngLish stYle
baru jer kawen..tahniah kak..!!


baru masuk ke aLam pertunangan.. suker bLog die yang kemas dan kaLer2...!! sue sangat cantik mase bertunang ari tu..!!


suker tengok Laptop die kAler PINK..!!!


cik huda yang nak kawen tak sampai sebuLan lagi..!!
eerr..ade mase ker nak buat tag nie...~ngeee
tapi..disebab kan Huda suker kan Pink jugak.. so..i tag u jugak..~Lalala




6. ok.. lagi sorang...
die baru jer tukar Lay out kaLer PINK...
so.. consider kene tag jugak...ahakkss...~


7. haaaa...tak kire.. nak tambah Lagi... aci tak
nak bagi kat pn fikaryna : LA DOLCE RYNA
Kena jugak tag...sebab tadi cakap suker kaLer PINK jugak...~hehehe

3 comments:

fikaryna said...

suka pink jugak..hehe..tapi nasib x kena tag..huhu..

masmOna said...

haha!tak pasal2 i pun dapat jugak award n tag nih :D thanks dear. will try to do it later okeh.

@ty_farEd said...

fikaryna~ i nak bagi u jugak..!! ~ngeee

masmona ~ chaiyuk ek..!! :p orang2 suker kaLer pink rajin2..hahahah