Monday, July 26, 2010

bunTing~

sabtu penuh ngan aktiviti..
seperti biase..
remainder : lagi 7 minggu nak kawen...
korang rase aku Ley ker lagi duduk bersenang Lenang...??
oowwhh..TIDAK...!!!

pagi : aku amik bunTing kat Grazine deSign di kLang...
*mekaseh pade cik Mysara yang betuLkan spelling ~grazine tu...*bLushing ;p

sebab tak jadi wat kad kawen kat situ..
aku tempah bunting jer... 
n deposit aritu... aku toLak kat bunting tu.....




 ~ ni jer kaLer yang paLing dekat ngan tema kawen aku ~
still pink family's kan..??


aku sempat snap gambar paper bag...
aku tak hengat ngan saper aku cakap..
nak toLong amikkan gambar n size paper bag tu...
paper bag tu memang murah...!!
Rm0.45-Rm0.55 per pc


 ~ size : tinggi 21cm & Lebar 13.5cm ~


~ size yang same... tapi ley tempah ikut name~
harge ..Rm 0.55 per pc tuk minimum order 1000pcs~


*kaLo aku jadi buat kad kawen kawen kat situ jugak..
mesti dah siap kan kad kawen aku....~ngeeee

maLang nyer..aku dah tukar tempat buat kad kawen aku..
tempat yang aku pergi ni..
takde sebarang sumber..blog...web atau gambar yang ley aku kongsi kan..
kedai yang kecik..tapi tersangat banyak peLihan menarik hati...!!
dengan harge yang agak murah...!!
nanti kaLo kad kawen aku dah siap..
aku share Ok...
eerr..epatutnyer hari ni...!!
okeh okeh.. aku tipon pukuL 10 nanti....
sekarang tak bukak lagi..!!!

nanti aku nak share pasaL alas duLang hantaran.. 
n crown niKah ok..~
wikend yang aku tak rase macam cuti langsung..!! penat..!!!

6 comments:

mysarah said...

takpe2 sempat lagi tu nak post kat member2 ;)

design bunting u tu pilih yang available je ek? tak boleh customised ker?

p/s: u bukan Garazine la tapi 'Grazine" :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best2...
nak kawen..
;)

.:Mrs. Engineer:. said...

wah, dh x lame je kn... :)

|Liyan| said...

berapa harga bunting tu u?

farahfatihah said...

cantik!!!!!

@ty_farEd said...

Mysara ~ sempat kot..lagi sebulan ni...hopefully..!!
ha'ah lar..bunting tu jer yang ader.. kaler pon tak banyak sangat pilihan.. n tak ley costumised pon... naseb baik i tak cerewet sangat pasal ni taw..tak kisah pon..asalkan ader...:) u pon buat kat situ gak kan.. buat bunting sekali tak...??

meniti senja ~ besh nak lepas kawen jer..hahaha..giler keji i...~ngeee... sebelom kawen ni..sangat memenatkan..!!!

yanie ~ yeah.. ngah mengkitung hari nie..tak sabar nak rase bahagia macam u... :)

Liyan ~ bunting ni..Rm 50... i tak pasti murah ker mahal.. kat tempat lain ley dapat free taw kalau buat kad kat tempat yang samer...:)

fara ~cantik ker..?? urrmm..ok lar.. :) mekaseh...