Monday, July 26, 2010

oh my shoes...!!

Kasut kawen aku...
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
masih tak jumpe ok...!!!
seteLah penat pusing kat kLcc sabtu semaLamnyer...
dan sunway serta summit ahadnyer..
habes sumer kedai aku redah...
even kedai yang aku tak pernah tau pon jenamenyer sebeLom nie...
dan tak pernah tau pon pasaL kedai tu...
sekarang aku dah tau...!!!
hasiL redahan aku..
daLam misi mencarik sepatu cindereLLa kawen aku...~ngeeee
ciisss...berangan...!!!

huhuhu.. tapi siyes..aku tak jumper...!!!
aku pon peLik.. maner pergi kasut putih banyak2..!!
asaL jumpe yang cantik2 jer.. mesti kaLer hitam...
tak pon kaLer lain...
penat dan bengang Ok...

sebeLom ker kLcc tu dah pergi mid vaLLey...

di Mid vaLley..
tak dapat masuk paking pon...!!
apetah lagi nak carik kasut...!!
punyer lar banyak kereta....
paking kat mid valley... beLom masuk..
dari A to H..dah FULL..!!
2 kaLi pusing..
tak dapat jugak..kaLi ke3 nak pusing..terus keLuar..
bukan pusing daLam kawasan paking...
ni pusing kat luar mid vaLLey t nak masuk paking ok...
tak mampu nak redah...

so..terus ke kLcc...
naper tak ker PaviLLion..??
eeerrr...tak de jawapan....
may be takut nak redah jam kat bukit bintang tu...~ngeeee

di kLcc 
~pon redah sumer kedai....
tak der ok...!!!
kasut memang lar banyak..
tapi.. kaLo ader pon... 
samaade tak de kaLer yang aku nak...
atau tak de size aku..!!!
oouurrgghh.. benci giLer...!!!

penat sangat...
nak carik bende Lain...shopping bende Lain...
petang ...
Lepas amik cover set baru motor  en tunang..
ingat nak ajak adik aku ~tina pergi summit...
tapi..siyes..dah tak larat...!!

so..pagi ahad...
pagi2 sebeLom kedai beLom totally bukak pon...
aku dah kuar...
sendirian...
pergi sunway pyramid duLu....
lepas tu baru pergi summit...

di sunway....
same macam kat kLcc...
kaLo tak de kaLer yang aku nak..
mesti tak de size aku...
kaLo ade lak kaLer..tak pekenan puLak di hati...
aku ker yang sangat cerewet...!!!
oowwhhh...maafkan aku...~ngeeee

mungkin sebab ni kasut kawen...
kaLo kasut Lain tu...
aku tak kisah...
asaLkan aku dapat membeLi kasut...ciisss..keji..!!!
hahahaha~

sudahnyer.. kat sunway...
aku beLi bende yang tak de kene mengena ngan perancangan kawen aku....~weeeeee

~ my wadges jeans ~
perhatian : ini bukan kasut yang aku nak pakai mase wedding aku nanti...
terase Lame aku tak beLi kasut....
macam asna kate.. shopping kasut ade Lah terbaik...!!! ~ngeee

hahaha..memang betul pon...
duLu2...sebeLom..sibuk nak kawen ni..
aku beLi kasut...sebuLan sepasang....~Lalalala

nak kawen ni... 
aku rase..2-3 buLan dah aku tak beLI kasut...*sob sob...

okeh berbaLik semuLe...
pasaL haL kasut yang tak de...

tak de kat sunway pyramid
aku terus pusing ker summit...

di summit
kat parking luar tu penuh...
ade Volkswagen nyer pameran...
aLaaa..yang kereta Lamer2 tu...
aku suker panggiL kereta kodok...!!~ngeeee

beLambak kerete tu...
cantik2..
n macam2 kaLer...!!
vaLue pon menjadi sangat tinggi...!!


~ PINK..!!! sukernyer aku tengok...~

~ kaLer hijau en tunang...~

sebeLom masuk kat summit tu...
jumper kereta ni...
teringat cerite Herbie yang Lindsay Lohan beLakon tu...
cute kan...!!! 

okeh.. hiLang fokus sekejap...
masuk daLam summit...
yeahh..seperti dijangke... 
memang banyak kasut cantik2..!!
yang aku pekenan... n suker...
tapi...standard size 6 keatas...
susah aku nak jumpe 5...
apetah lagi size aku size 4...!!!

ade satu kasut tu..
kaLer PINK...juz soft pink...
baLdu...
harus Lar tinggi...
cantik sangat2...!!!
eerrr...tuk aku Lar...
tapi..tak de size tik aku...!!!
tapi... disebab kan aku rase tu kasut costumised ...
aku decide nak tempah...
tapi..tuan kedai tak sampai lagi...
mase aku singgah kedai tu...
juz amik no tipon jer...
semaLam luper nak tipon...!!
so..kejap lagi aku nak tipon...
kaLo tipon sekarang pon...
tokey nyer tak masuk Lagi...
eerrr...staff die cakap Lar...
mengharap sangat2...!!!
wish me Luck...~

memikirkan kasut buat aku stress....
kaLo orang tu tak ley buat jugak....
minggu ni... aku nak bangun seawaL subuh redah mid vaLLey...~ngeeee
kaLo jam jugak..
apetah lagi kaLau tak de...
memang aku give up...!!!
pakai jer lar kasut ape yang ade...~sob sob...

7 comments:

farahfatihah said...

aty!!! bulan ni pun fara beli kasut lagik!!!! adoiii camner leh terjebak ni!!

|Liyan| said...

SAMElah...TERbeli kasut lagi...huhuh

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

terbelanjew ke tempat laen...
hehehe...
;)

.:Mrs. Engineer:. said...

uisy, kecik sgt ur kaki...my adik pn nnt confirm susah nk cr kasut kawin...kaki size 3...uhu

ElyaElmo said...

nnt elya nk update pasal kasot gak!!ha3
lately sungguh kemalasan nk update..hu3

@ty_farEd said...

Fara ~hahaha... same lar kite.. selalu rase macam nak membeLi jer...kebetuLan ni sowang2..tak de sape nak melarang..huhu adoy... kene fokus pade kawen...!!~ngeee

Liyan ~ TER beLI tak per..kire tak sengaje kan..hahaha

meniti senja ~ yeah... sunguh hiLang fokus waktutu..huhu

Yanie ~ memang sangat kecik..sangat susah nak carik kasut... !! kaki adik u lagi kecik..!! i size 3 ley jugak pakai..but depend on kasut...

ElyaElmo~ elya kan baru beli kasut aritu...!! beLi lagi..??!! oowwhh..sungguh jeLes.. i lepas 3 bulan baru ley beli sepasang kasut ni taw...~sob sob..sedih..duit kene bajet kat kawen....huhu

Mrs. AppLE said...

cutenye wadges tu...nk jgk!!!!!
org pon dh lame xbeli kasut..
nk nk nkkkkkkk :)))