Tuesday, July 20, 2010

ceriTera kasut~

pagi ni.. nak disajikan...
hidangan kasut..!!!

dah sampai mase aku kene fokus pada pencarian kasut...
yang aku pakai mase majLis kenduri aku nanti....

aku tak nak pakai kasut yang pihak butik sediakan tue...
aku tak suker kasut yang panjang2 muncung tajam kat depan...
n tak cukup tinggi n seksi....!!
*ceehh... ter baJet seksi...~ngeeee
bukan tak cantik ok..
tapi aku tak seLesa..!!!
tak besh rase nak jaLan...
memikirkan aku akan pakai kasut tu may be sepanjang hari..
so..i should to wearing sepatu yang aku seLesa....

eeerrr...tapi  heels tinggi tu harus Ok...~Lalalala



ade gak aku try carik n terpikir nak beLi on9...
tapi tak berani..!!!
sebab bagi aku..
size kasut aku berubah2..
mengikut design..bentuk kasut...
n kedai tu sendiri....!!

selalunyer kasut aku size 4...  
kaLau pakai kasut macam nie...


size 5 tu boLeh gak...tapi sangat jarang2...
selalunyer kaLau aku beLi kasut terbukak macam nie...


n ade satu jename ni.. 
aku ley pakai dari size 3 hingga 3 setengah..!!
macam 'cacat' sikit kan....~aku redho... senyum...
tu yang susah nak carik tu...!!!


eerrr...akceLi tak carik banyak tempat pon Lagi...~huhu

sabtu aritu aku singgah aLamanda 
sebeLom gi niLai...
memang banyak yang cantik2...
tapi tak de yang macam aku nak...

aku nak kasut macam nie...
tuk aku pakai mase majLis kenduri nanti....
*eerrr..bajet gLemer.....~perasaan..... 


tapi harus kaLer putih...



atau PINK...!!!

siyes.. aku sudah mau giLa tengok kasut2 pink nie...!!!
aku mau carik...!!!
mane tempat aku nak redah duLu....~
kompem wikend ni aku..sangat penat....!!!


::eeerrr....  terase Lame tak beLi kasut...~ngeee

11 comments:

zella y said...

wah..cantik2 design kasut yg jd idaman... zella pun rs beli online xsesuai sbb prnah beli online pastu org tu ckp kasut tu besar tp sbnrnya kecik...! nyesal....

keciknya kaki...size 4...
kaki zella size 11 hahahha
pencarian kasut bg zella amat lah payah..xtau la camner klu nak kawen nanti hehehe...

asna cute said...

shopping kasut adalah yg terbaik sbb asna mmg hantu kasut hahah =D

farahfatihah said...

aty..size 4??? keciknya!!!! huhuhuhuu

aini said...

cecantek design kasut..carik aty jgn tak carik..haha

farah: aty si cinderella pakai kasut saiz empat...hehe..

jgn marah ek aty.. *wink*

Bakal Puan T said...

samela kiter~ kaki aku saiz 3. ya 3. saiz 4 ada gk longgar2. jdnya kasut nikah aku hnyelah vincci sb die je yg ada saiz utk kasut bertutup depan.

Icha Choco said...

aty...cuba u gi the garden midvalley...sure u jupe kasut yg mcm u letak tu...

@ty_farEd said...

zella ~ tu ar.. tapi on9 banyak kan yang cantik...!! sayang nyer...*sigh
kaki u size 11?? waarr.. 2 kaLi gande kaki i... :)

asna ~ yeah...betul..!!! duLu akak beli kasut sebuLan sepasang..tapi nak kawen ni.. rase dah 3-4 bulan tak beLi...sob sob...

fara ~ size 4 susah carik kasut taw..!! tak suker..!!!

aini ~ nak carik...tapi tak tau kat mane ...!! uuhh... cinderella?? hahaha..kecik jer lebih.. tapi tak menawan pon...~ngeee

bakal puan T ~ betul..!! kat vincci jer senang dapat size kite ni..tapi...i dah carik dah..kaler puteh tak de yang i pekenan... even kat vincci+ pon...

icha choco ~ siyes ade?? yeah.. i pon rase macam tu.. hurrmm..so sabtu ni ker midvalley lar i..!!!thanks ~weeeeee

kay kamal said...

kaki u size kecik benau..mesti payah nk carik kasut.lucks!

journey of a lady said...

nine west pavi ade kasut putih gemerlapan glamer yg sangat cantek...after less 400..ttry a tgk hikk hikk mest xdpat thn nafsu punye..

slingback kat jimmy chia wane pink pon cantek..arga xingt ngee
ada diamante sgt bersinar...

PurPLe LaDy AiFA said...

lolitacandy nye kst cntik2, tp online r.. tp die nye size mmg sm dgn vincci.. my suggestion is just pegi vinci n try peep toe dier, then confirm saiz ape you pakai and email lolita ckp u nk saiz x sama cm your vincci size..

@ty_farEd said...

kay kamal ~ thats y lar...huhu.. sadis... kaki kecik pon menjadi satu masalah taw...~sob sob

journey of a lady ~ oowwhh.. kat pavilion kan.. hurrmm..malas tul rase nak redah kl tu... tapi..demi mu kasut..akan ku redah...!!~weeeee

purple Lady Aifa~ i memang biase sangat pergi vincci.. n kasut i pon sumer i beli kat situ jer taw.. sebab..kat situ jer banyak kasut size i..!! huhu.. tapi..kasut yang i nak ni tak de kat situ..even vincci+ pon.. tak de kaler puteh or pink..!!~ngeee