Monday, July 19, 2010

perabOt kawen~

howyeee...
perabot aku dah sampai tengaHari tadi...
aku dah baLik tengok dah Lunch tadi...
buKan sebab tak sabar2 nak tengok perabot tu Ok..
tapi sebab rumah aku tak de saper nak receive barang..!!!

n derang tak Ley nak hantar Lain waktu..
kene ikut scheduLe..
ok..mood aku baik...
so..aku ikutkan jer Lar..


naseb baik opis ~umah mak aku tak jauh...
so.. Ley lar.. lari2 keJap....
lari2 pon buKan jaLan kaki Ok..
naik kereta...~huhu

perabOt kawen aku kaLer puteh...
kenaper aku piLih putih?
kene bace baLik n3 nie...~Lalalala
sikit boring..
tak moden...
tapi... saje nak tukar seLera.... ~senyum...

n akceLi.. aku suker pon sangat ngan perabot baru sampai nie...
giLer ko tak teruje...!!
dah Lelah aku kuar duit bayar perabot tu... 
nak kawen punyer pasaL....~ngeeee



~ okeh..enuff... tu jer yang ader...huhuhuhu...~


tak sabar Lak nak start hias biLik..
babe.. lagi sebuLan lebih jer nie.. oouurrgghh....!!


-perabot sah sampai..

-Langsir dah siap...


Dan dah siap pasang pon...






-carpet pon dah ader...
-Lampu tidor dah beLi..
-comfoter dah ready...
  *yang aku rase nak nangis2 Lepas beLi tu...~ngeee


bantaL dah stand by...
* hahaha.. bantaL pon nak tukar...~ngeeee



okeh.. hiasan Lain...
bunga..sume beLom ade...
ngah carik idea Lagi...


biLik aku sekarang ni..
nampak lebih terang...
n cerah..!!
sebab segaLe cat n perabot dah bertukar..
nanti2 aku share pasaL biLik pengantin aku Ok...

~rindu nyer kat biLik Lame yang cosy...
Lagi romantik....ooowwhh...
Cehh...perasaan!!! huhu


p/s : petang ni nak gi jumpe orang canopy Lak ngan mak aku...
penatnyer...!!!

13 comments:

fikaryna said...

wah, persiapan makin rancak..

dear..perabot putih..cantiknya..

zella y said...

cantiknya perabot....
white color...

i like...

farahfatihah said...

uwaaa dah sampai yer!! jelesnya!!! huhuhu

farahfatihah said...

jeles ok!!! =P

@ty_farEd said...

fikaryna ~ yeah.. lagi sebulan nak kawen...hari2 kene buat sumtin.. dah terdesak ni..!!! sob sob...

zella y ~ mekaseh.. yeah.. ikut theme i..putih lar jawapnyer... :)

fara ~ u 4 bulan lagi nak kawen lar...!!! i yang selalu cuak tengok persiapn u tau...

Diebalychouzz said...

nampak u dah beli cadar bagai rasa macam dah tak sabar nak g shopping utk bilik tido juga..
owh wekeend cepatla datang.. hehehe

MiSS NaDieYA said...

waaa..bestnye..mesti nnati bilik u cntik..theme weeding kaler ape??

ElyaElmo said...

atyy!!sgt pantasss buat preparation....elya nyee terkebil2 lagiiii...hu3

@ty_farEd said...

dieba ~ ade cerite disebaLik comfoter kawen i ni taw...yang siyes buat i mau nangis...~huhuhu

miss Nadieya ~ theme wedding i kaLer off white piNk... yeah.. hope cantik...amiinn....:)

Elyaelmo ~ sekarang tinggal sebuLanlebih..kene sangat pantas n gigih..!!! oowwhh..seram sejuk dah...~ngeeeee

.:Mrs. Engineer:. said...

cantik... :)

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

cntik nye perabot kaler putih.....
sweet sgt2......

jihan musfirah musa said...

wahh!!!...cantiknyer...gorjes!!!...

lol said...

hi..cntiknye perabot tue!!adore sgt..mana ye?
cherrish_diyana@yahoo.com