Tuesday, July 20, 2010

tunjuk ajar ku siFu..~


kawan2.. 
macamane nak buat sticky n3 yer...
aku nak post kad kawen....
tak nak bagi gerak2 dah sampai aku kawen nanti...
eerrr... yang sample nyer jer lar.....
nak jemput korang2 sumer ker majLis kawen aku nanti...

so..tolong lar ajar...
budak yang bute IT nie...~ngeee

6 comments:

farahfatihah said...

g kat entry yg kita tulis tu, b4 publish, kan ada tulisan post option, then g kat post date n time n clik scheduled at..then adjust tarikh la sampai bila aty nak kad tu terpapar kat blog...good luck k

mysarah said...

meh sini i tolong ;)

1. u just kena post macam biasa, guna current date n time
2. pastu edit balik entry tadi n tukar balik "post date and time" ke tarikh yang u nak
3. publish semula

so date entry tu akan jadi tarikh yg u pilih tu. akan sentiasa ada kat atas. cuba dulu yer =)

asna cute said...

kompang di palu semakin dekat kedengaran nie hehe

farahfatihah said...

http://impianfikaryna79.blogspot.com/2010/01/macam-mana-nak-buat-sticky-mode-en3.html

@ty_farEd said...

fara & mysarah ~ terime kasih banyak2... sangat2 membatu... :)

asna ~ seram ok...ngeeee

PurPLe LaDy AiFA said...

oh... mcm tu ek? i pon bafru tahuuuuuu! hehehe