Tuesday, July 27, 2010

kad Kahwin dah amik..!!!!

yeah...
finaLLy...
perkare yang di haru biru kan..
yang dirisaukan..
yang di kecoh kan...
telah seLesai...!!!
eerrr.... separa selaesai...~ngeeee

KAD KAHWIN aku dah amik semaLam....!!
sungguh besh perasaan ini...!! hahaha
lega aku...
so..hari ni...
lelapang...
aku nak siapkan isi name n letak alamat...
eeeerrrkk...kaLau lar lapang....hopefuLLy...!!!

petang semaLam...
lepas opis hour..
aku terus rush ker kLang tu..
sebab takut sangkut ngan jam...!!!
tahu jer lar kLang tu macamane....
eeerrr...bagi sape yang tau lar...

sekarang..aku dah tak banyak kerje lebih mase...
sebab..terlalu risau pasal hal kawen yang tak siap2 ni..!!
naseb baik bos aku..sikit paham..
agak nyer lar...~ngeeee

kat kedai semalam pon..
sekejap jer...
sebab paking tepi jaLan...
takut kene marah puLak ngan pemandu Lain..
kaLo paking lame2...
aku tak nak jadi penyebab jam ok...!!
aku tak kire pon...
tapi..tanye kat uncLe tu..
if ade problem...
aku ley refer kat die baLIk....

maLam aku cecepat kire....
cukup...!!
paLing besh..
aku dapat KAD dan SAMPUL LEBIH...!!!
memang akak n uncLe kedai kad tu ade cakap..
derang memang sengaje bagi lebih...
sonok ok...!!! ~senyum Lebar....~ngeeee

pagi tadi...
mak ayah aku cakap..
jangan hantar or pos awal2...
nanti orang lupe...
or orang hilangkan sebeLom majLis...
derang soh hantar seminggu sebelom raye tu..
means... last week pose...
or...waktu raye nanti..
baru ley bagi..by hand....
okey.. tu pendapat derang..


KORANG2 RASE MACAMANE...??

AKU NAK KAWEN 19hb SEPTEMBER NI...
SEMINGGU RAYA....
ADE LEBIH KURANG SEBULAN 2-3 MINGGU...

SO... AGAK2 NYER..BILER PATUT AKU POS KAD KAWEN AKU NIE....???



macam kawan2 yang dah kawen tu...
aritu..korang2 start antar kad kawen biLer??
share info sikit....plzzz....

kad kahwin aku....
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



macam yang aku nak... juz simpLe POCKET card..
pLain white wif Pink Insert..








adik aku ~tina cakap..
macam kad raya...!!
huhuhu..tak per..aku tak kisah...
tak sediakan banyak bajet tuk bagi kad kawen yang grand2..
maafkan aku yer pade para jemputan...
ni jer yang mampu di beri sebagai jemputan...~hanye mampu tersenyum....

pade korang2 yang dah bagi alamat tu..
insyaallah..akan di pos segera..
pade sesape yang sudi nak datang..
memeriahkan majLis kawen ni nanti...
bagi aLamat korang2 ek...
korang2 sangat2 diaLu2 kan.... :)

teruje Ok....!!

MAKLUMAT TAMBAHAN

aku mintak maaf...
kaLi nie...
aku tak de picture kedai..
or contoh2 kad lain..
yang leh aku share ngan korang...

kedai tu tak de bLog..
tak de web...
or sebarang reference..
yang ley korang rujuk...

aku sendiri kebetuLan lalu kat situ..
dan singgah...
terus pekenan...


tapi...siyes aku cakap...
kat kedai tu memang tersangat banyak kad2 piLihan...
dari yang sangat murah...
bajet..
sampai yang hard cover card...
yang mahaL...
dari sehelai dan senipis kad kertas..
hingge lar ke setebaL2 kad...
gambar katon yang cute2 pon banyak...
dari harge Rm0.10 okeh..!!!
siyes..aku tak tipu...!!!

aku nyer kad tu pon..
memang murah..!!
admit...tak sampai Rm1 pon...!!
yeah..boLeh nampak dari kad aku tu kan...*bLushing...~ngeeee

service pon agak bagus...
tepat pade masenyer...
n mengikut spesifikasi..
alhamdulillah..bahagian aku agak nyer...
n siap dapat kad extra..!!!
aku order bukan banyak mane pon...!!!~ngeeee

menarik...tak de minimum order...!!!
yang tu paLing aku suker...~ngeeee

okeh...
aku promote ni...
aku tak dapat sebarang untung..
uncLe tu pon tak tau aku wat cerite pasaL kad kawen kedai die nie...
saje nak share makLumat...

but..pade sesape yang berminat...
aku ley share alamat kedai..
n no tipon...

EPSILON CARDS (Formely know as RAM ENT. KLANG)

WISMA KHOO BOON KIM
NO 9 JALAN POS BARU,
41300 KLANG
TEL : 03-33427464
HP : 016-2918004

tempat nye kat pusat bandar kLang..
kaLo pade sesape yang tau...
berhampiran bekas tapak pasaraya great wall yang dah terbakar duLu tu...
dekat sangat ngan pasaraya mydin...

22 comments:

hana yoriee said...

comelnye kad..ni pun dah grand lah kad cmni..hihi =)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pos la dalam sebulan dari tarikh kawen ko...
org leh budget mase...
;)

@ty_farEd said...

hana ~ mekaseh... ade gak yang nak cakap kad ni cantik..~weeeeee

Nora a.k.a Aira said...

waah kad poket...saya suka kad mcm ni ~ cantek seyes.. putih pink =)

thank promote the kedai hehe =)

|Liyan| said...

betul tu.. dah grand.. me punya lagi simple.. takde poket bagai.. naper tak rekemen tempat ni awal2...huhuhuhu...

Xora said...

Saya suka kad kamu. nampak kelas! btw menjawab soalan kamu pasal bila nak htr kad kawin tu, rasanya masa bulan puasa pun boleh. time jumpa buka puasa ramai2 ke, time tu boleh sangat dah pass kad kawin :)

aini said...

sweet nyer kad...betolla kat klang pon da byk tempat bleh buat kad kawen kan....tak yah g jejauh..haha...eh,dulu bukan awak kata nak buat kad kat grazine ke???

mizz sue said...

cantik nye...nk pi tgok la kedai tu

mysarah said...

ala yang penting boleh tengok date n alamat. lepas tu orang buang jugak kan :D

how much kad u ni dear?

Diebalychouzz said...

comelnya kad u.. nampak macam rege RM1 lebih.. so sekarang dah tak payah risau tentang kad belum siap lagi kan.. hip hip horayy..

miss nona said...

yeayyy!kad dh siapp!mesti sronok kn aty?
xpnh tau ctu ade tmpt wat kadkawen aty.
belah lelaki,i wat kt kontena klang tu.no bad gk harge.

aty...(blush blush) nk dtg la knduri u.haha.malu plak nk ckp

@ty_farEd said...

nora ~ timekaseh..tak de hal lar..sharing is caring rite.. :)

Liyan ~ i pon kebetulan jer taw pergi 7e n ternampak kedai ni.. so terus singgah n buat..eerr..ariti dah share dah..tapi tak details lar..sowi sangat ek Liyan... :(

xora ~ mekaseh... :) saye memang carik kad yang macm ni jer... yang penting mesti under bajet i... huhu~giler i kedekut kan...Ngeee
oowwhh..yeah..betul cakap u... time tu kire oke gak kan... :)

aini ~yup..kat klang memang sangat banyak..kene rajin carik jer..in fact lepas i pergi kedai tu pon..i jumpe kedai lain lak yang besh jugak taw... grazine..?? hihi... sepatut nyer... tapi biler i kebetulan lalu kat situ..terjumpe kedai..terus sangat suker...!! u pon ley try jugak..memang lagi banyak pilihan taw....!!!

mizz zu ~ saya sangat galakkan..!! sebab murah n cantik2... lebih banyak pilihan... n takde minimum order... :)

mysara ~betul..!!! tu point i sebenanyer.. dari dulu i dah bajet macamtu..thats y bajet i ciput jer kat kad ni... kad i rm 0.60..kalo boleh nak carik kad macam tu jugak yang lagi murah taw....!!!huhu..

dieba ~ mekaseh :) lege sikit kat hati...~weeee yeahhhh..tak risau dah lagi..!!!

rose said...

cantik la kad u aty..xde nmpk pun kad raya..simple..sweet..n sy pun suke..tapi kalau nk p sana..jauh bebeno ngan kuantan..huk3

@ty_farEd said...

miss nona ~ time kaseh...teruje lagi ni...huhu.. kat area kontena klang pon i penah dengar jugak... :)

u bagi alamat u yer...i post nanti.. datang taw..!!! :)

rose ~eerrr..jauh lar kuantan...!! huhu..tak per lar..nanti campor cost minyak n tol..bergande2 jagi harge kad...membazir lak... :p

Nadia said...

heehee.. mjlis kte hmpir sama..bln pose br pos kot..sbb if awal sgt,org lupe..beshnyer dpt save on kad..

farahfatihah said...

wahh cantik la kad!!!!
pos time pose...ok dah...
dah ada alamta fara kan?

@ty_farEd said...

Nadia ~ yeah..i pon rase bagi bulan pose ok.. sebab tak lar orang lupe kan... u bagi biler..??

fara ~ eerrr csntik..??..mekaseh .. hehehe... tak dapat pon alamat u..!! bagi lagi plzz...!!! ~

Meey@ said...

aty,mcm kad raya.tapi cantek.putih nmpk mahal wlupun tak smpi rm1.hehe.
menjawab pertanyaan, ada baiknya awal bulan ogos ni kamu da sedia pos.takot2 lau pos kamu tu lewat smpi..lg2 nak bulan posa, kot2 la posmen mls2 sket + nak raya ni cuti panjang lg.hehe=)
beshnya ada wedding card sendiri!tak sbr pulak.hehe=p

Nurul Huda Jumri said...

chumel kad u, dear...=)

@ty_farEd said...

meey@ ~ macam kad raye..?? huhu... yeah.. harap2 tak nampak murah sangat..hahaha... ha'ah lar kan..kot2 bulan pose ni posmen malas nak antar surat lak.. betul gak tu..okeh..may be early ogos i antar dah..before ramadhan...okey tak..?

Huda ~mekaseh... suker..!! :)

masmOna said...

cantek lah aty. simple yet so nice. i like! =) happi preparing di saat saat akhir nih.

Mona said...

Hi there, this is from Epsilon Cards. I'm the UNCLE'S daughter. First of all THANK U VERY MUCH for your genorous heart to promote our shop. We here appreciate it very much. I told Uncle about you and your expression uncle smiled and wished u Happy Married Life. May god bless you forever. Thanks once more again Dear. Do come again to our shop. See ya....