Tuesday, July 27, 2010

SEWA ~aLAs duLang hanTaran

jumaat hari tu....
aku sempat carik kain aLas duLang...

dah dapat..!!
howye....!!!
even bukan lar exactly yang macam aku nak..
tapi.. its still not bad...
cantik...!!

eerr...aku sewa jer....~huhu
kat member aku..
kaLo kawan2 nak sewa kat die jugak..
aku ley tolong rekemenkan..
tak amik untung ok...!!
Ley email kat aku
nurha_abdul82@yahoo.com

coLour :  siLver n goLd..
size : 4 segi dan buLat
maxima : 11 duLang
aLas daLam : puTih, goLd cokLat dan cream
harge pon agak berpatutan....(email me -*wink)


yang aku sewa kaLer silver
aLas daLam aku amik kaLer putih..
tapi nak carik kaLer pink sendiRi...nanti2 lar.... :)
size : 4 segi
*
*
*
*
*
*




~ kesemua aku amik 9 helai untuk 9 duLang ~
contoh di atas duLang tak de..
sebab duLang tak sampai Lagi..!!!
eerr..pinjam sedare...~ngeeee


berminat..?? SILA HUBUNGI http://pinkgarageshop.blogspot.com/ UNTUK SEBARANG PERTANYAAN ATAU SEWAAN

10 comments:

Diebalychouzz said...

cantik la alas tu. member u memang buat bisnes penantin ke? suke tengok alas tu.. :)

@ty_farEd said...

dieba ~ yeah..i suker sangat.. fwen i tu baru nak berniage kecik2 macam ni.. i pon baru tahu since nak mencarik alas dulang tu... tak de banyak info pon lagi pasal die yang i ley share kat cini..
but kalo u berminat.. i ley jer tolong2 kawan.. dapat harge murah2 jugak.... :)

rose said...

cantik la alas dulang tu..antara alas dulang impian 2..hehe..

aini said...

cantik la...camni bleh la contact awak ek if nak sewa alas dulang..kat kawan awak tu ada mcm2 kaler ke???

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

cun la alas tue...
;)

@ty_farEd said...

rose ~ memang i pon suker sangat...!! kaLo u nak sewa..ley jer... bagi details kat email i.. nanti i tanyer kawan i tu ok...

aini ~ boleh sangat...!! still baru taw.. sebab ramai tak tau..jadi tak ramai nak sewa... ade info kaler kat atas... kalo u nak cntact lar i... by email ek.. nanti i ley bagi u direct no. die.... :)

|Liyan| said...

kalau nak amek 9 alas dulung berapa RM? email me yenn_ky@yahoo.com

Zariza said...

waaa...cantiknye...
tp dok jauh2 cam nie nak sewa cam ne...adehss

♥S@R@♥ said...

cantik la..tp da x bentuk bulat?

Rina Cameliaz said...

salam owner blog...
nak tnya....saya berminat nak sewa alas dulang tu...kalau waarna merah ada x?ke kaler putih je...hope reply a.s.ap ye...nak guna bulan 2 ni...