Friday, August 06, 2010

my wedding shoes~

teruje ok...!!
aku baru amik kasut yang aku tempah ikut size kaki aku
kat summit tengahari tadi...!!

sungguh seronok...!!
boleh bayangkan tak aku senyum teLeret2 sekarang ni...~ngeeee


even bukan lar exactly yang macam aku imagine..
but.. akuboleh berpuas hati...

okeh..before ni... 
aku mengharapkan kaLer putih..
namun puas dicarik..
tak jumpe yang perkenan dihati...!!

daLam mase aku dah give up nak cari...
aku terjumpe kasut ni...
kaLer PINK DuLL ~
tetap sesuai ngan baju kawen aku nanti...

1st time test..
bukan size aku..
tanyer staff kedai tu...
die kate memang size paling kecik size 5..
tetap besar ok kat kaki aku ni...

punyer lar teringin kan kasut ni..
aku direct coll no tokei kedai..
mintak die buat kasut yang sama..
tapi ikut saiz 4 kaki aku ni...


naseb baik tokei kedai ley layan permintaan aku..

tak de charge Lebih...
ngan harge yang sangat2 rendah dari bajet sebenar aku...
sungguh aku sangat senang hati.... :)

tapi..jangan tanyer pasal jename...
sebab memang korang pasti tak tau langsung...

aku tak kisah..
yang penting..
dapat kasut idaman hati..
yang ley dipakai mase majLis nanti...Lalalala~

okeh okeh.. tak nak cerite panjang...
aku share sikit...


not bad huh..??
~aku masih tersenyum.....................

19 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

glam nye kasott..
;)

Zariza said...

sama la kita ...pakai kasut size 4...susah nak cari..kalau dpt pun paling kecik saiz 5..

ari tu jenjalan kat semua house..sume saiz 7...cian sy...kalau nak tempah kena tambah rm10..pastu memandangkan za dok jauh..susah sket la..

skrg lom beli lagi kasut utk resepsi..huwaaa

mysarah said...

wah pink n tapak kaler ijau. kaler u la tu kan! gud3... tinggi seyyy :D

@ty_farEd said...

meniti senja ~eerrr... tak ge glitters taw..mane glamer....~ngeeee

zariza ~ hahaha..memang sangat susah kan.. i ni bepusing kl shah alam klang mencarik kasut..berminggu2... penat sampai putus asa... huhu... u try lar carik kat vincci...may be ade kasut yang u nak...n banyak size kite ni taw... kat perlis ade tak..?? tapi kat kedah n penang i kompem ade... :)

rose said...

mesti comel kasut 2..dari blkg pun da nmpk cntik da.. =)

farahfatihah said...

atiey, warna turquoise ada x?

jihan musfirah musa said...

hai saya pon saiz 4 samerla kiter..~~hihih anyway kasut tu cantikla kaler samer kaler dgn baju kawen i jugak!!..jeleznyerr...(boleh pinjam);p

diri aku said...

hah!! cutenyer...glamorrrr nyerrr...cantikk!!! apa lagi nak dikatakan???cant wait to c u in dat!

ps:;jangan lupa suruh photg amik pic kasut tau! jgn jd macam kita, kita lupak!huk huk...

h e r n y z a r said...

cantek. sgt suka. sgt cun la. kat ne beli ? aiceh tny lak kn. HEHE.

journey of a lady said...

cantek..saje je xbg full view ek??

Dyah said...

cantik...rupa2nya kite stay dkt jer dgn area rumah awak...huhuhu...dah dpt ke wedding cake idaman hati? nnti roger2 lah..mane tau boleh tlg buatkn..

@ty_farEd said...

mysara~ mane ade tapak ijau.... coklat lar.. sebab arini i pakai ijau kot..pencahayaan buat tapak belakang tu pon nampak ijau..huhu...

rose ~ comel..!! hahaha... i ingat ley jadi seksi..~ngeeee.. depan nyer simple jer....

fara ~ eerr... siyes..tak de.. ade kaler hitam n kaler i ni jer... kaler turquoise tu kompem susah nak carik...!! tapi..kalau ade..kompem sangat cantik kan...!!

jihan ~ ley jer.. i sewakan nak...?? hahahaha

diri ku ~ ohh yeah... terime kaseh..!! i suker... :) oowwhh.. kompem i akan ingat..thanks key...

hernyzar ~ i beli kat kedai biase kat summit.. kalo tanyer jename..kompem tak de orang tau... kebanyakkan stok kat situ.. derang import dari china atau korea... tu kene tempah2 segale bagai...~ngeeee

journey of a lady ~ hahaha... malu nak tunjuk ~ngeee

miss nona said...

adoiii ade ribbon! kesukaan! aty..cntiknye... kaler ape je ade lg aty?
price cmane?

mun-e said...

cantiknyaaaaa :)

dah prektis jalan belum? hihihi

Nora a.k.a Aira said...

cantiknyaaaa siap ada ribbon =) price dlm range berapa ? =)

ElyaElmo said...

eh eh atyyy!!!~ kat summit??
die ambik tempahan wedding shoes kee/?
mahal tak??? tunggu lama tak tuk siapp....
bnyk plak tnye..atyy tlgg jwbbbb...hu3
im desperately looking for wedding shoes...hu3

@ty_farEd said...

miss nona ~ i perasan ade kaler2 pastel macam coklat..kelabu... n hitam.. n pink dull i ni jugak... kaler puteh n selebihnyer.. i tak nampak lak... harge..?? percaye tak.. kurang dari Rm100 taw..!! :)

mun e ~ i memang biase pakai kasut tinggi macam nie.. n so.. far alhamdulillah.. i'm ok with it... but risau gak. :p

Nora ~ price..haa..mesti u tak sangke... its less then Rm100 tau...

Elya ~ ha'ah kat summit usj tu...
i tak pasti lak die amik tempahan wedding shoes ke tak.. i ni mintak tolong die jer... n alhamdulillah.. die ley tolong..eerr..die china taw... harge... tak lebih dari Rm100..!! murah kan...!!! i order 2 minggu baru dapat...
eerr... u kan nak gi beli kaut arini... kat mid.. kasut yang u suker tu pon dah sangat cantik taw...!! :)

puan farah said...

lawanya..rsa nk kawen blik.....hiiiii

masmOna said...

aty biar betul less than rm100???sangat cute okayyy!! bestnya bestnya dah ada kasut. i tak carik2 lagi nih. rasa macam lambat lagi. lagi 5 bulan lebih, kira lambat lagi ke? uwaaa