Friday, August 06, 2010

vieL~kasuT~choc cookies & Tg Tag

semaLam sibuk menempah itu dan ini..

viel - dah buat appoinment tuk jumpe pn Vispera pukuL 11 ahad ni...
dah bincang2 dah through email..
viel yang macam mane aku nak...
so..ahad nak nak gi tengok design n material... ~suke

kasut  - kasut yang aku tempah..dah sampai...
tengahari ni dah boLeh amik kat summit..!!
howyee..tak sabar ok...
kasut ni aku akan pakai waktu kenduri nanti...

choc cookies - kompem ngan ElyaElmo dah semalam
dah paid deposit..
ahad ni pon lepas jumpa puan Vispera nak gi jumpe die kejap collect cookies tu sekali...
tak sabar nak rase cookies cik Elya kite tu..!!!


wedding cakes - masih mencarik lagi
dah email n coll mintak quot bagi 2-3 tiers fondant cakes
terime kaseh pade sumer kawan2 yang feed back  n tolong bagi address Link..
memang sangat2 membantu...
mase mencarik terjumpe cake 'Barbie' macam nie....


 ~ its still nampak macam wedding cake kan..?? ~

aku nak buat wedding cake aku macam ni ok tak..?? ~lalalalala
tapi..serase2 korang..
orang2 tua makcik2 yang datang...
akan kate ape2 tak..
wedding cake aku ade patung 'Barbie' ni..!!??~ngeeee
tapi siyes..aku suker...~huhu

TgTag - aku tempah lagi..??!!!
sedang kan ari tu aku dah buat sendiri...!!!
tapi..
aku rase..
biLer nak lekat kat paper bag aku..
macam..
tak menarik...!!
tak berape ngam size n kaLernyer ngan Theme wedding aku...
mengade2 kan...!!
so... jejaLan googLe..
terjumpe bLog yang ley wat Tq tag aku...
mengikut tema aku.. n ape yang aku suker...
senang nak deaL..
aku mintak quot..
die terus design kan...
khas tuk aku..suker ok..!!
price pon sangat berpatutan...
pagi tadi..dah Deposit...
so..proceed...
minggu depan dah siap..n ley collect... ~aku suker
maaf kan aku atas kemengade2 an aku ini ok...~ngeeee
thanks pade cik yanti:wedding buddy's
* yang daLam bLog die ni.. contoh2 yang die bagi kat aku..
tapi..yang aku piLih..die tak Leh Letak Lagi..
tunggu aku yang pubLishkan...hahahah
giLEr Diva ko...~ngeee



semua yang aku buat kat atas tu through email..
mudah...
waLaupon aku prefer nak jumpe lagi puas hati..
tapi... tuk permulaan... okey gak deal by email jer kan... :)

tak sabar nak keLuar..nak gi summit amik kasut aku...




9 comments:

Nora a.k.a Aira said...

beshnya baca dah byk gerak hehe btw pasal cake tu..kalo dah minat wat ajer hehe asal ur family ok with it =)

mysarah said...

itu la gunanya teknologi u :)

thezaila said...

mak aih.. cumel nya barbie cake tu.. x sampai hati nk makan.. jgn masa derang letak kek tu, pengantin belom potong kek lagi.. dah ada budak main2 ngn barbie tu, sudah... huhuh

Sya Sakura said...

hehe.. barbie cake is super comell!! Tapi mungkin lebih sesuai for birthday kot. Coz nanti kalau buat wedding cake, tetibe guest budak2 dh terkam dulu, abis la... heheh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

semoga semua nye berjalan lancar...
;)

hana yoriee said...

kek barbie mmg comel giller..tapi cm tak praktikal je..susah gak nnt acara memotong kek..coz takde bhgn yg rata..kan?

ElyaElmo said...

see u atyyy!!!~ nnt dapat kad sekali kan??ha3

@ty_farEd said...

nora ~ lagi sebulan nak kawen memang sepatutnye dah setel semua...sangat seram ok... :)

mysara ~ yeah.. betul tu....~ngeee

thezaila ~ betul gak tu kan.. kompem bebudak dok kerumun cake barbie i tu jer nanti...huhu

meniti senja ~ amiinnnnnnnn.....

hana yorie ~ eerr..tak pasti pasal tu.. hurrmm..memang tak berape sesuwai..i nak carik barbi yang pakai tudung ade tak..hahaha

Elya ~ see u on sunday dear...!! :)
hurrmm.. yeah.. a bawak kad u sekali nanti...

BuNGaKRiSTaL said...

tq 4 da review dear.. nnt kita update lg k.. ;)