Thursday, August 05, 2010

wedding cakes

mane nak tempah wedding cake
yang macam PurPle Lady ni punyer...
sangat cantik ok..!!!



1st tier- Cheese 
2nd tier-Chocolate 
3rd tier-Cheese
~ kompem sangat sedap jugak..tengok lar Layer cake nie...!! ~
 
 

yeah.. Puan Aifa @ PurpLe Lady ade bagi LINK sekaLi 
 
aku dah email
bertanyer kan tentang cake idaman..
dah berangan tentang cake pujaan...
 
puteh with pink Ribbon~
oowwhh..mesti sangat cantik..!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
tapi
puan Ira repLy email aku tadi...

"Thanks for your interest...tapi akak dah pindah ke kuching, but i can give u other contact kalau nak order wedding kek. tq and sorry "

pindah ker kuching..!!
bukan dekat Ok...

owwwhhh..sungguh hampa....
*sigh....

kawan2...
tolong saya...
carik orang yang Ley wat wedding cake macam tu..
or lebih cantik..
disekitar klang..n shah alam...
puchong pon boleh juga..
putrajaya sama....
eerr... subang n pJ pon boleh terime...~ ngeeee

n thanks in advance key...

aku masih lagi terase hampa.......................................

13 comments:

kokjue said...

ala..pindah lak..
cake da cntik!
sangat terpikat~~

xpe2 sure nti ade la org tlg crikkn 2..gud lak k!

TheBubblyMe said...

salam dear..
you can try and ask.. x sure lah samada mereka nie available or not.

putrajaya - http://bake-freshly.blogspot.com/

subang or shah alam (i x ingat sorry)
http://mammamea.blogspot.com/

mysarah said...

i memang berkenan dengan kek si purple lady tu tau. nampak simple tapi sweet giler. i pown tengah mencari lagi orang yang leh wat kek lawa2 ni (kek bantal if possible :P)

nurayunni said...

sedpnyer kek tue..

kay kamal said...

chup..i knw ni soklan tak kne ngene..but hw much she quote u?

Sya Sakura said...

hehe.. sy pon suke cake cantik2, tp mesti nti rs cm sayang je nk potong/makan.. tp tetap mahu jugakk!! hehe..

Btw, u can check this links. Diorang buat wedding cake sgt cantik!:

http://sugarandpaste.blogspot.com

http://ga-teaux.blogspot.com/search/label/wedding

http://fizahbari.wordpress.com

ElyaElmo said...

aty..elya rasa dekat list2 elya tu ade...nnt aty try tgk2 yeh

Nurul said...

hye dear..try this..

http://bake-freshly.blogspot.com/

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang glam cake mcm tue kan..
;)

zella y said...

wow...cantiknya kek...

@ty_farEd said...

kokjue ~ baru jer pindah pulak tu..!! rugi tol rasenyer...

TheBubblyme ~terime kaseh banyak2...!! i dah tengok setiap satu... n dah email pon mintak quot harge.. :)

mysarah ~ cake bantal macam mawi ekin tu kan...memang cantik..!! tapi..eerr... i tak de bajet banyak tu tok waat wedding cake i yang giler cantik n gojes macam tu...~sedih....huhu

nurayunni ~ tu yang i teringin sangat tu..selain cantik.. ade layer cheese cake lagi...!! tapi apekan daye... jauh sangat..!!

kay kamal ~eerrr... tak sempat nak bagi quot harge..sebab die reply cakap nak pindah jer... u bajet berape harge cake nie...??

sya ~ hahaha... ha'ah lar...mesti rase sangat sayang n tak sampai hati nak potong... :p n thanks for ur info.. i dah cek satu2 dah... :)

ElyaElmo ~banyak nyer List u..!! macam2 ade..!! oowwhh.. i ngah explore lagi ni... :)

nurul ~ thanks dear... :)

meniti senja ~bukan setakat glem jer i rase.. but rasenyer mesti not bad gak kan...

zella y ~yeah..sangat canti.. simple.. n modern... sangat suker..!!

iedayah said...

dear..try link ni.tp dkt bangi lor..
http://loveliana-online.blogspot.com/

farahfatihah said...

bab2 kek ni fara serahkan pada yg nak sponsor..nama pun org sponsor kan xkan nak demand lebih2 plak kan huhu