Friday, September 03, 2010

cuti Raye VS cuti kahwin

cuti raye terus nak sambung tuk kahwin aku tak apply lagi...!!!
huhu..tapi bajet nak cuti lamer...

yeah...aku akan bercuti sangat lamer ok...
eerrrr...termasuk cuti raye sekali...huhu

ade tak orang nak cuti tuk kahwen tapi cuti nyer tak approve..??
ooowwhhh...sungguh sadis..!!

bos aku dah sedia maklum aku akan bercuti lamer...
kebanyakan kerje aku dah hand over pade staf lain...
cume masih risau...!!
setiap kali pon aku pesan pade staff..
jangan kacau aku nak berhoneymoon ok..!!~hahahaha

sepatut nye aku akan bercuti stat isnin depan...
tapi..disebabkan kerje yang sangat banyak...
ade ade kerje urgent kene tunggu sampai senin...
so.. aku akan stat bercuti seperti biase...
dari hari rabu....
aku tak nak hati aku tak tenang waktu bercuti lame...
apetah lagi aku akan bercuti kahwen ni..!!.

total aku akan bercuti termasuk cuti raya dan cuti kahwin...
18 hari....!!
eerrr..tak cukup lamer..??!!
huhu...tu dah kire lamer sangat taw tuk aku...!!~ngeee
okeh..okeh... aper nak buat...
tuntutan kerje yang menati lepas cuti kawen nati...
kompem ley wat aku sakit jiwa...!! huhu...

so.. last aku akan jumpe korang2 sumer...
adelah ari selase...
aku akan bercuti raye...!!
lepas tu terus bercuti tuk kahwin pulak..!!
so...  dalam anggaran buLan depan baru akan update pasaL kawen aku tu...
lame nyer......!!
mesti rindu kat korang2 semua....
huhu..hope korang2 tak lupekan aku nanti key....
bagi semua yang datang majLis aku mase raye tu nanti...
aku menanti kedatangan korang2 semua.......

okeh... nak sambung kerje..
esok tak mo masuk opis..
sebab dah ade appoinment ngan spa..!!
kaLo aku tak buat esok.. lepas kawen nanti aku baru ley buat taw..!!
huhuhu....kompem 5-6 jam aku kat saner...
tinggal 2 minggu jer lagi...!!
nevesnyer..!!!

p/s :tahun nie Last beraye buJang...


8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

jgn neves2...
doa semua nye ok..
ameen...
:)

farahfatihah said...

babe selamat bercuti!!!

@ty_farEd said...

meniti senja ~ amiinn...insyaallah...n thanks key.. :)

fara ~ selamat bercuti tuk u jugak...!! jumpe bulan depan...huhu..lamenyer...

Nora a.k.a Aira said...

beshnya cuti lama. hepi preparation ogeh =)

iedayah said...

gud luck dear..xlm je lg..slmt hari ry n slamat pngantin baru in advance..hohoho..cuti 18 hari beshnye..=D

suriadzul said...

jeles nyer...kita cuti semggu je wak utk kawen ni...awk dpt 18hr..huhhhh..tetiba cam sakit hati..hahha...nyway!!kita doakan semua yg terbaik utk awk k...

maslina said...

semoga sume berjalan lancar ye dear.

jihan musfirah musa said...

wahhh!!..bestnyer...happy jer k good luck...

btw,..samerla tahun ney last beraya bujang hehehe..;p