Tuesday, September 07, 2010

DIY ~VIP door Gift dan bekas kerePek..??

Lagi 11 hari nak kawen ni..
siyes aku tak de mood langsung nak beraye...

lagi 3 hari nak raye...
aku kire ni last update kot....
banyak nak share sebenanyer..
sebab lepas baLik dari cuti kawen mesti lagi banyak nak share kan...!!
aku teruje...huhu...

progress
kaLau ikutkan aku dah nak seTel 85-90%
tapi... sejak kemarin...
aku ade Misi baru..!!!
yang sungguh leceh.. n menyakitkan...!! huhu

aku kene DIY doorgift
aku dapat sponsor last minit...!!!
Door Gift tu untuk VIP dan kawan2 rapat..
may be jugak untuk kawan2 bLog yang datang jugak..!!

sponsorship aku tu..(cehhh)
bagi aku bekas..tuk isi sumtin kat daLam...
tapi..maLangnyer..saLah satu dari 2 jenis bekas tu 
terLalu kosong....!!

so..tu Lar misi aku bermuLa semaLam...
tuk menghias bekas tu...
waLau pon tak banyak...
n tak lar hiasan complicated...
tapi..disebab kan nak membuat tu sangat remeh dan leceh..
meLecet jari2 aku terkene gam panas...!!
so..sampai hari ni..aku juz dapat siapkan 15 jer..!!
tu pon aku tido pukuL 1.30pagi tau maLam tadi...!!





tu baru cerite pasaL Door Gift VIP
ade lagi satu bekas nak kene DIY...
bekas tuk isi 'kudap2' aka kerepek...
pon nak kene buat jugak..??!!
huhu...


bekas ni akan diletakkan atas meja tetamu makan nanti..
disebab kan aku dah tak sempat nak pikir pasaL centre pics
so..bekas ni akan menggantikannyer...
tak nampak terLampau buruk  tak cantik...
so.. aku decide nak hias sikit...
bagi nampak menarik....
*tu lar..tak de kerje mencarik kerje....~ngeeee


progress Lain...
nak ikat Tq Tag kat paper bag Door gift beLom siap2..!!

nampak macam tak banyak..
tapi..aku ni sesak napas mengejar mase taw..!!


9 comments:

farahfatihah said...

alalala comeynya!!! fara nak yg box tu tau!!

jihan musfirah musa said...

wahhhh..!!!sungguh rajin!!..okey..cantik sgt n simple..;p..nak jugak bekas tu tau..hihihi...barang2 hias beli kt maner??

mizz sue said...

comeinyer...yesss!!! tunang su dah setuju nak pi kenduri awak nnti..tggu kedatangan su tau..

khairulhaya said...

roy suke idea balang kudap2 or kerepek tu..klu ade mase bole gk roy buat mcm tu..so sweet..tu pon klu bkesempatan la..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sweet...
moga semua berjalan lancar...
:)

journey of a lady said...

uiks rajen nye...

ElyaElmo said...

nnt elya gi wedding aty nnt..elya corikk bekass tu satu yeh..hahaahahha

rose said...

sangat cantik!!

sila bagi aura kerajin 2 ek kt sy..hehe

maznah said...

salam, nak tumpang tanya kat mana dapat box tu ye..... cantik la adik hias :))