Wednesday, September 08, 2010

romantiKa baru kat sHah aLam

aku memang suker pergi kedai romantika ni....
sebab barang2 nyer cantik2 paLing penting Murah..!!
duLu aku pernah cerite pasaL kedai romantika kat Plaza aLam sentraL

sekarang derang dah bukak branch baru
yang Lebih mudah tuk pergi ...
stiLL kat shah aLam jugak...
(nak cerite kat area mane memang tak tau...~ngeee)
kaLau tau kedai LOrenzo yang besar baru bukak tu
daLam same kawasan...
kawasan pusat bandar shah aLam jugak..
dekat ngan PKNS n Anggerik maLL
(sejaLan ngan Pejabat Pos maLaysia)
cume sekarang.. tak payah masuk pLaza or maLL lagi...
tak yah susah2 carik paking...
n kaLau diikutkan..memang mudah tuk nampak...



cume.. barang nyer...
tak banyak lagi macam kat aLam sentraL tu...
tapi kebanyakkannyer adaLah produk baru..!!



~ ade idea tuk buat bekas hantaran..??

hari jumaat maLam aku singgah situ tuk 1st time...
nak masuk kawasan tu.. agak gelap n kebeLakang pagar nyer..
kaLau orang tak biase..memang tak jumpe kot jaLan masuk...

kaLau ikutkan aku Lagi suker nak pergi yang kat aLam sentral tu..
tapi..di waktu2 ujung2 nak raye ni...
kaLau pergi aLam sentral tuk pergi romantika tu...
rase macam mimpi ngeri..!!
kenaper..?? sebab punyer lar ramai umat...
beLom lagi nak cerite pasaL paking...
memang kompem penat kat situ jer....!!

so.. aku try jaLan2 kat tempat baru jer lar...
ade jugak lar barang yang aku beLi...
tuk perhiasan atas meja cermin aku..
n baKuL tuk isi gula2 ~cenderehati pade tetamu keciL
tu pon kaLi kedua esok nyer...huhu..
sebab maLam sebeLom tu.. 
kiteorang kejar mase..!!
nak kene pergi puchong...penatnyer...!!

okeh..Layan jer lar gambar...


~ nak nak raye ni..aku memang mencarik bunge... banyak yang baru2..~




~ bakuL yang aku cari ~


~ aku suker bakuL ni..!! tapi... aku tak pasti nak buat aper..so..aku tak beLi..huhu ~



bagi korang2 yang sukerkan konsep enggeris vantage...
kat sini lar tempatnyer...
ley dapat ngan harge yang agak murah... :)

9 comments:

Diebalychouzz said...

besnya.. nanti lepas raya nak pergi la kat sini.. teruja pulak tengok. hehe

Peri PiA said...

salam ziarah

me selalu pg kat wangsa maju nya,pengsan sume ctk2!

miss nona said...

samela. pun suke pg romantika jugak. kadang2 masuk sbb saje2 nk tgk je.hehe

Mrs. ieza said...

wahhhh dah ade branch baru pulak...wajib pergi nih nak cari bunge letak kat rumah =P...agree sgt! memang barang2 dalam tuh lagi murah dari kk home deco nye kedai...
hmmm yang tuh macam dekat area hospital demc yang baru tuh eh?

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak g sini la..
menarik la...
:)

khairulhaya said...

time kasih sbb sudi bkongsi info yg sgt bgune..lpas ni x yah la roy susah2 nk pnjat eskulator tingkat 5 alam sentral tu..selamat..

Hana said...

Huhu.. aritu carik bakul tu warna white cam frustrated dh tak jumpa.. so beli bekas lain.. :D nice jugak ade banyak benda unik..

jihan musfirah musa said...

wahhhh!!!..kedai tu kt s.alam boleh g ney...dekat jer..hehehe..;p

~sunflower~ said...

salam...
setiap hari pasti sunflower akan bukak blog akak...
tak tahu kenapa...
mungkin dah terexcited nak sediakan barang kawen kot...
hehehehehehe
padahal lame lagi...
sunflower dah tertarik sangat dengan bekas hantaran yang bentuk rumah tue kak...
sebelum ni sunflower plan nak wat sangkar burung tapi biler pikir balik sangkar burung tue macam kecik jerk...
bile tgk page akak jerk, terus mate ni jatuh hati pada rumah tue...
chantik la...
sunflowerr nak buat la mcm tue...
hehehehehe