CLICK FOR 'MORE'

Monday, April 26, 2010

kedai ROMANTIKA sHah aLam

 


n3 nie buKan nak promoTe kedai nie Lagi ek... aku perNah ceriTe pasaL kedai ni duLu kat SINI ~ so kaLi juz nak cerite pasaL wiken kaLi ni aku ngaN en tuNang pergi Lagi kat romaTika sHah aLam tu Lagi.. sebab aku dapaT free VoucHer amik dari majaLah NONA edisi May 2010... 


daLam nyer ade prOmosi pasaL barang kat romantika nie.. so dapat Lar voucHer barang dari Rm29 jadi Rm9 jer.. kire murah ar.. saje nak beLi tuk eMak aku.... diingatkan~ aku beLi magazine ni bukan sebab nak kan vOucher tu Ok..memang kesuKaan aku beLi majaLah tue sekarang nie~ beLek2 NONA tu maka terjumpeLar voucHer tue... so.. amik jer ar.. tak tau nak pergi biLer.. tapi kebetuLan mase kuar ngan en tUnang.. so ajak ar die pergi kedai tu sekaLi... ceehh..aLasan...!!~ sedangkan memang dari awaL dah rase nak pergi terus...huhuhu~

~ aku pekenan sangat bende ni.. siap daLam bekas yang canTik..!! ley wat hadiah kawen tuk orang kan.. tak payah baLut2.. tinggaL nak ikat riben jer...~


 ~eerrr.. yang set aku beLi dapat murah tu terLupe lak nak amik gambar..huhu~
asaLnyer nak beLi satu tu jer.. tapi terbeLi lebih puLak.. yang besh nyer.. aku ade 2 voucher..!! saTu lagi dapat dari majaLah pengantin edisi apriL 2010 ~ yang depan gambar BIENDA tue...~ vaLid cupon tu sampai 30 apriL jer.. waktu kerJa maLas nak pergi.. so aku borong sekaLi ar.. ~Lalalala....


~ aku terpikir nak beLi tuk letak daLam hantaran or hiasan biLik penganTin aku nanti~




keLuar dari aLam senTraL shah aLam tu.. Lepak kedai kopi kat tepi tasik shah aLam ~makan2 n amik angin petang kat situ... ~agak besh...



sebeLom baLik.. singgah kejap PKNS shah aLam.puLak.. mak aku pesan something nak kene beLi kat situ.. ingat nak carik teLekong tuk hantaran aku sekaLi.. tapi macam biase.. kaLau dicarik memang tak der... sebeLom ni kat haLL bawah tu booth juaL teLekong memang beLambak..!!! tapi ari ni tak de puLak... so tak beLi lar.. ~ngeeee

~ jaLan2 kat PKNS tu terjumpe lak kedai nie.. kedai kawan2 baik abang aku..!! aku pekenan kat satu bende nie.. tapi tak de stok... so.. kene order duLu.. yang besh nyer aku ley dapat ngan sangat murah...!! kaLo kat kedai Romantika tu harge bende ni lebey kurang Rm50-Rm100.. tapi kat sini.. harge aku dapat



~so.. nie Lar bende yang aku nak tue... POMANDER BALL Bouquets~bende ni boley jer nak DIY.. tapi aku 'maLas'..~huhu..berterus terang...~

~ pictUre : FLICKr  frOm yahoo~



noTa tak berkAki : Haaa..~ kaLau nak tau kat maner ROMANTIKA ni...~akceLi aku dah bagi tau dalam n3 sebeLom2 nie..  tapi tak per.. aku bagi tau Lagi key..  kedai ni ade banyak tempat.. kat ampang ade.. kat NiLai3 pon ade gak...  yang aku pergi ni kat sHah aLam... PLaZa aLaM SENTRaL(PAS)~ kat maner area tu..?? betuL2 berade kat Pusat bandar Shah ALam.. berhampiran dengan PKNS.. SACC MALL & SACC CONVERSION CENTER (yang tempat ct ngan krisdayanti wat konsert 2DIVA tue) dan Land mark yang paLing senang.. dekat ngan tasik shah aLam....
keDai tu berade di tingkat 5.. kaLo naik lif.. kene berenti kat tingkat 4..pastu naik escalator  ~yang ni aku tak paham kenape mesti sampai tingkat 4 jer... pade orang2 yang beKerja kat buiLding tu or terLibat daLam buiLding PAS tu siLer Lar bagi tau saye ek kenape..~ngeeee... ok.. tempat tu betuL2 berade kat sebeLah SERI PENTAS 2 TV3 tue... aLaa.. yang seLalu wat rakaman senario.. gangsaTar.. n sekarang ni MENToR tue...~ ok.. got it..?? so.. gud Luck lar ek..
untuk u oLL nyer information barang2 kat situ memang tersangat murah..!! lelagi bagi penggemar barang2 aLa2 engLish sTyLe... kaLo nak compare ngan SSF..barang kat sini tak kurang cantik nyer taw.. n jauh lebey murah...!!! so.. seLamat bersHopping key....*wink wink~

2 comments:

Nora Anne Burn said...

ok..tau dh nk gi cari kedai romantika ni..hehe..nasib dkt je..kt alam sentral..leh la i gi cari bunga lg..

Cahaya said...

baru g smlm.. hati telah berkenan pada pasu2 kecil itu..hehe