Thursday, November 18, 2010

majLis resepsi -Lovely white Pink wedding cake~




aku siyes ade cerite menyayat hati disebaLik kek kawen aku ni...
yang aku cerite next n3...
bikin aku stress maLam sebeLom majLis resepsi esoknyer..!!
n boLeh buat aku meraung ok..!!

okeh.. cerite kemudian...


wedding cake aku..
aku tetap berpuas hati...
n persepsi aku pade kek kawen...
kek tu bukan hanye sekadar cantik...
tapi mestilar sedap jugak tuk dimakan....

aku hanye dapat makan secubit.. errr.. dua cubit...
tu pon mase majLis potong kek tu taw...
tapi... aku tetap suker..biler kek tu abes dimakan....
oleh tetamu lain...

tak per... aku dah mintak untie sue
buatkan kiteorang cake kecik
tuk aku ngan Hubby...
aku nak rase cake yang samer....
suker....

aku dah cerite sebeLom ni...
yang cake ni aku tempah dari kedai cupcake Land
Anggerik Mall shah aLam...
owner kedai tu ~Untie Sue
dan anak nyer yang teror buat cake ni..
sangat2 baik dan ramah....
derang berusaha tuk tolong aku sampai lewat maLam
walaupon aku yang saLah
okeh... yang tu aku cerite kendian key....

nak cerite pasal kek nie jer...
1st n 3rd layer cake ni..
perise vanilla dan coklat...
vanilla die memang wangi.. n ley rase kat lidah..
siyes sangat sedap... aku tak tipu...
2nd layer pulak perase vanilla dan strawberry....
haaa...yang ni jer..aku dapat rase...sikit jer ok..
sebab tak sampai setengah jam lepas potong tu...
kek nyer dah abes...!!
tapi.. aku tak kisah pon...
maknyer..piLihan aku tepat...
dan sumer orang suker.....
termasuk aku..... :)







11 comments:

missAtiey said...

ala..comeyy nyerr! siyes...cake tu comey! mcm pengantin nyer ngak..2 2 comey...hihi :)

Peri PiA said...

cantik kek :)

mizz sue said...

I LIKE PINK!


ATY..KLIK NI..http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/10/setting-komen-blog-anda.html

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak secubit gak...

zella y said...

cantiknya kek...
zella sukaaaaa....

Hana said...

perasan ade kedai kek tu.. dh lame dh nak tempah cupcake tapi masih tak tercapai hajat.. sedap ek :)

thezaila said...

omg!!! cantik giler kek kamu aty... sayang rasa nk makan kek tu..

farahfatihah said...

huhu sian kamu...nnti fara nak suh dorg simpan tuk pengantin heheheh leh ke gitu?

miss nona said...

aty..leh share x price?email kite ek.
thepinkmirror86@yahoo.com

nuraitul said...

cantik sgt dengan theme white pink..creatif..lembut n suci.. :)
btw..awk sgt cntik..selamat berbahagia ek..

reen said...

ade contact no kedai kek x??