Thursday, December 16, 2010

kad jemputan yang unik dan cantik dari iedayah

minggu lalu aku terime satu lagi jemputan dari kawan bLog ~iedayah
yag menariknyer jemputan kad kawen cik iedayah kite tu...
memang unik..... berbentuk keLendar 2011...!!
memang cantik dan aku serta suami sangat jakun impress tau...hahaha...


bahagian depan kad

~ keLendar 2011 kat bahagian beLakang ~

~ pandangan sisi dan bawah kad ~

~ detaiLs jemputan di bahagian daLam kad ~


yang lebih menarik... iedayah sertakan sekaLi kuiz tentang majLis tersebut....
bermakne untuk ucapan terime kasih... ~ sweet 

apepon.. insyaallah..
kaLau tak de aral meLintang.. aku akan memenuhi jemputan ni.... :)
n untuk iedayah ~ "time kasih key atas jemputan kad yang begitu mengagumkan nie... :)
n hope sumenyer dipermudahkan..insyaallah..........."

p/s : dari duLu suke tengok iedayah ni senyum... cantik n menawan....... :)

8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang sgt chantek n uniq...

iedayah said...

auw..mallu i..blushing..~wink2~~

Diebalychouzz said...

wow.. xclusive ngn kalendar.. bagus2.. sangat kreatif.

farahfatihah said...

unik kan kad dia....siap ada questionnaire lagi kan

mizz sue said...

cantik dan unik!

ciNDerella stRikEr said...

unik kad kawen ni.. mmg kreatif pasangan sgt. rasa rugi plak x terpikir mcm ni. heheee

mysarah said...

same goes to me. suka sangat tengok iedayah senyum. manis! :)

iedayah said...

hhahahah..tq sume..=pkamu pn manis sarah..=)