Tuesday, January 04, 2011

31 december 2010 - n3 tuk diri sendiri

tarikh tu dah lepas....
tapi tu tarikh besday aku...
hepi besday tuk aku.....!!! hehehe...
( Lambat wish tuk diri sendiri ~ngeeee )
waktu tu..tak de broadband tuk aku on9 n update bLog...








tapi..waLaupon lambat.. nak jugak buat n3 tuk diri sendiri ni...


yeah..besday aku memang lambat...
akhir tahun...
dan selalu nye.. aku buat azam dan sambut ngan tahun baru sekaLi.... :)


azam besday kaLi ni....
nak Lebih banyakkan membace...
n pergi kemajLis iLmu....


azam tahun Lepas..??
aLhamduLillah. 
waLaupon tak semua tapi aku berjaye mereLisasikan sebahagiaan daripadanye....


apepon.. tuk setiap tahun..
tuk setiap hari..
tuk setiap jam dan minit....
tuk setiap saat dan detik...
hanye inginkan yang terbaik tuk ape sahaje yang aku Lalui....insyaallah....


p/s : 2hb jan aritu pergi wedding iedayah... nanti update... 

7 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hepi bestday kwn...

asna cute said...

happy belated bufday kak! =))

Leonora Halim said...

owh owh... epi besssdayyyyyy........ :)

Peri PiA said...

happy belated b'day dear
semoga panjang umur,murah rezeki bertambah2 habagia
anda bongsu hehe

Asrul "iLham" Sany said...

selamat ulang tahun, ;)

.:Mrs. Engineer:. said...

hepi belated beday aty... :)

HASNAH DAN FARIDAH said...

BOLEH FOLLOW BLOG SAYA

TERIMA KASIH SANGAT

http://farinahcatering.blogspot.com/