Thursday, February 24, 2011

Dah aku ni kenape sekarang..??

pukuL 10malam


AKU :: Sayang...ingat kan orang yer tak solat Isyak Lagi... nanti orang leka on9...
SUAMI :: bukan tadi kite dah sembayang isyak jemaah sesame ker..??
AKU :: yer ker sayang...??
SUAMI :: sayang kenape...??
AKU :: yer lar sayang..[baru teringat].. dah solat isyak ar.. tadi lepas solat isyak orang salam cium tangan sayang.. mase solat jemaah maghrib orang tak buat sebab tak nak batal wudu' nak mengaji terus...
SUAMI :: yer lah...[buat muker pelik]




sebeLum tu kat tingkat bawah rumah aku


SUAMI :: sayang.. nanti kite beLi kain hitam untuk lapik barang nak amik barang... macam kat kedai2 tu.. ade back drop...
[refer pade photography untuk PINK garage]
AKU :: tak payah lar sayang... nak buat ape...


terus naik ker bilik di tingkat atas


AKU :: sayang... nanti kite carik kain hitam baldu nak tak..untuk amik gambar barang2 untuk PINK garage ni.. cantik sikit kan....
SUAMI :: [tepuk dahi]... kan orang dah cakap tadi ngan sayang ayat yang same kat bawah tadi.....
AKU :: yer ker sayang cakap... biLer....?? [masih tak ingat]
SUAMI :: yer lar sayang... sayang siap 'menolak' ngan keras cadangan orang tu.. tak de kompromi lagsung... 
AKU :: tak ingat pon sayang cakap macam tu...? [eerr...terigat memang Dia ade cakap sesuatu kat bawah .. tapi tak pasti ape...]
SUAMI :: dah sayang ni kenape...??




p/s :: dah aku ni kenape sekarang....[ngeeee]

9 comments:

Leonora Halim said...

we call it OFF-DAY! ahahhahahhh....

ElyaElmo said...

bnyk sgt fikir kott yanggg..uhuu
tgh berkhayal kottt

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

khayal abes...

Woofer Storm said...

dah nyanyuk ea sis,hehee gurau je..maybe kdg bnyak sngt fikir,tu pasal tak fokus pada stiap perbuatan or percakapan..

skdr pndgan smbil tag kat sni..heheh
http://www.wooferstorm.com/2011/02/jom-join-bloglist-pak-cek-biola.html

Kakkoii said...

mcm tanda2 amnesia je... better p check

MIZZ SUE said...

AYOO..NAPE NI..HIHI

Lieya said...

Erkkk ape kes nie???? OK kaaa??

sissyira said...

salam

ni mesti sebab banyak fikir ni...

aTy _faRed~ said...

Leonara ~ huhu..yer lar... knew it..!!

Elya ~ khayal tu tak kot..tapi ngan memikirkan sesuatu... [ngeee]

meniti senja ~ huhu...

woofer storm ~ eerr... mude lagi lar nak nyanyuk dik ooii..!!!

kakkoii ~ eerr... risau lak... betul ker..??

mizz sue ~ hihi.. biase lar tu...:p

Lieya ~ sekarang dah ok...:)

sissyira ~ ye lar kot...:)