Wednesday, February 23, 2011

Keizinan untuk Faezah dan pembaca Lain

Baru2 ni aku dapat emaiL dari seorang kenaLan...
yang mengenaLi aku dari Blog ni...
Name beLiau :: Faezah@Jaja dari SaBah
tapi bekerja kat shah Alam..
saLam perkenaLan and i'm very Glad dapat berkenaLan dengan Jaja... 
~ email dari Jaja ~

meLalui email ni...
Jaja mintak izin untuk gunekan idea2 dari perkahwinan aku aritu...

terpikir nak buat n3 ni..
sebab... email yang macam ni bukan lar 1st time aku terime...
untuk meminta izin... samaada dijadikan inspirasi...
atau untuk dibuat review....


harus aku ingatkan...
kaLau aku sebegitu kedekut
dan tak nak orang tiru atau gune pakai idea aku tu...
aku tak akan share kat sini ok...
dan aku pasti orang lain pon macam tu...:) 



aku tak kisah pon kaLau idea dan hasil kerja aku tu di guna pakai oleh orang lain...
dan dijadikan inspirasi...
bahkan aku sangat gembire...!!!



namun aku tetap gembire sebab mereka semua tau menghormati hak orang lain...
apetah lagi kaLau tu adalah idea asaL pemiLik...
kaLau diberi sedikit 'kredit' buat kite same2 lebih teruje...!!
eerr..tuk dibuat review tu lebih elok kalau tuan empunye tau... :)


bukan Lar nak berbangge ngan semua idea2 dan juga pendapat tu...
sebab ade di antare idea tu semua pon..
bukan berasal dari idea aku semate...
so.. ape salahnyer berkongsi kan....


dapat berkongsi dan mencurah bakti [ceh] pade orang lain....
dan memberi inspirasi
buat hidup kite Lebih seronok...
selain menambah iLmu...
dapat menambah kenaLan jugak kan.... :)


apepon...
untuk Faezah @ Jaja...
TAHNIAH in advance key atas perkahwinan yang akan berlangsung akhir tahun ni...
harap semuanye akan berjaLan lancar..insyaallah...
n terime kasih jadikan bLog ni sebagai reference...


untuk yang Lain jugak...
very gLad kalau blog n idea aku dijadikan inpirasi...
n kaLau ade yang bertanye atau memerlukan pendapat serta pertolongan...
insyaallah aku akan cube membantu sedaye upaye aku ok...


cume kekadang aku terlepas pandang....
dan lambat repLy..
aku mintak maaf awaL2 yer....


p/s :: sharing is SEXY....





No comments: