Monday, February 21, 2011

tempahan bunga Lilin dari Cik Ayu

akhir nye...
setelah ber payah mencari bunga dengan warna yang sesuai...
siap jugak order yang sekian Lamer 'tertunggak' ni...


daLam banyak2 tempahan...
warne bunga ni yang paLig susah tuk aku carik...


dan dalam mase mencarik bunge tu..
banyak puLak bunga Lain yang aku tertawan...


kebetuLan same puLak ngan theme adik aku ~tna kawen nanti...












apepon... aku harap..
Cik Ayu suke n gembira...
TAHNIAH  in advance tuk perkahwinan yang akan berlangsung...

p/s :: ade yang berminat..?? boLeh lihat dengan Lebih details dan tempah meLaui http://pinkgarageshop.blogspot.com/
atau emaiL :: pinkgarage.shop@gmail.com

6 comments:

Mila Ahmad said...

sy suka bunga nie...mne nak cri erk?
sushla nk crik klu ade pown xde wana yg diinginkn!

farahfatihah said...

wahhh rajinnya atiey amik tempahan! bagus2

~sunflower~ said...

waaaa...
sunflower baru jerk view blog cik puan yg chomel pasal barang2 kawen...
cik sunflower dah agak2 mesti cik puan chomel ni selalu wat barang hantaran...
chomel la semuanyer...
sunflower suker sangat...
sunflower nak tnye la...
kalau yg luar dari kl mcm kat jb nak guna perkhidmatan cik puan chomel ni mcm mane ekk??
maksudnyer kalau cik sunflower nak mintak tolong gubahkan barang hantaran untuk perkahwinan...
cik puan terima ker???

aTy _faRed~ said...

mila ahmad ~ cube tengok n3 sebelom ni.. ade saye cerite kat situ... :)

farah ~ ade orang mintak tolong.. ape salahnyer buat duit sikit kan.. :p

sunflower ~ boleh jer...sangat dialu2 kan... bagi detail kat email nurha_abdul82@yahoo.com atau kat pink garage tu... :) kampung mertua pon kat area johor... so senang lar nak buat hantaran... :)

~sunflower~ said...

waaaa bestnyer dengar...
tapi orang nak tawen lame lagi dalam area tahun depan tapi skunk ni dah sibuk uruskan sikit...tue yg banyak tanyer tue... sowie la ekk, sunflower ni memang banyak tanyer,,,
tak nak ada yg tertinggal...
ikutkan memang nak wat tema taman, tapi yelah kan... kenduri kawen kampung tak ley la nak wat tema yg bukan2 hehehehehehe
tgk kak aty arranged wedding ngan bilik tido + barang hantaran buat hati sunflower tak sabar nak sediakan barang2 tue semua hehehehehehe
nanti ada paper sunflower roger kat akak...
sunflower suke view blog akak hehehehe
unik....

BAKAWALI said...

cantiknyer.....