Sunday, February 20, 2011

mencari bunga untuk tempahan cik Ayu

semaLam dan hari ni misi aku mencarik bunga
untuk tempahan Cik Ayu yang nak kawen buLan 3 ni....


Cik Ayu berminat nak tempah Bunga Lilin...
yang same ngan bunga Lilin 
yang aku buat tuk side table bilik pengantin aku mase kahwin hari tu...
:: boLeh tengok kat SINI


kaLi ni tempahan bunga warna turquoise @ tifany bLue...
sangat susah ok nak carik bunge coLour tu...!!
beLambak kedai dah aku redah...
dari shah aLam.. sampai ker KL ni taw...
yang peLIk tu... tak ade...!!!


kaLao ade pon coLour tu.. bunge nyer besar....
kaLau tak pon ade kiLat2... adoy....
memang seLalu kaLau time nak carik memang tak jumper....
kaLau tak tu.. bersepah2 lambak jer aku tengok....


hari SABTU semalam... 
pergi ker KRISMAYA kat setapak...
korunk ade tengok cerite Tira misu 
~ Pierre andre ngan armani belakon kat tv3 tu...
yeah.. kat situ lar aku pergi...










memang banyak bunge cantik2...
n baru2....
n yet.. tak mahal sangat...
* ikut budjet pelanggan tu penting...
tapi maLangnye warna bunge yang di carik tu tak de...




hari AHAD
aku ke jalan TAR...
aku sentiase suker ke sini...
bukan hanye sekadar mencarik bunge..
eerr... dapat gak sambar tudung n shawL 2-3 helai..






fokus :: ke semua house








berbaLoi2...
mamang banyak bunge span piLihan yang cantik2....




eeerrr.. ter jeling tempat Lain...


p/s :: TERshopping 'bende' Lain.....

5 comments:

iedayah said...

aty...btul tu..bunga wrne tiffany blue sgt ssh nk cri.i pn guna bunga span yg sbiji cmtu tuk wat htrn ritu dear..btw,mmg ske g yen riben jugak..bunga nye..n deco hntrnnye..superb sgt.kt sblh watson ke guardian kn...=)

aDieyZa said...

zana pun suka bunga span tu.. nampak real kan.. ambik tempaham?? hebatnya.. tempahan mcm frame kat bilik pengantin atty tu ambik x? zana suka frame tu.. hihi

aTy _faRed~ said...

iedayah ~ ha'ah.. kat situ lar... memang banyak kan piLihan.. lain kali tak yah dah i gi jauh2 sampai ke nilai tu... huhu

adieyza ~ frame tu ngah nak bukak tuk sewaan jugak.. tapi tak sempat lagi nak buat.. kalo berminat nak beli atau sewa.. boleh jer.. email yer... :)

ElyaElmo said...

bunga span tu pn elya dah lama aim!!tapi tak tau nk beli ke takkk.uhu
krismaya murah mcm kat semua house nye tak aty?

Peri PiA said...

biase lalu situ :)