Wednesday, March 02, 2011

buku Pilihan :: Khalifah2 Yang Benar

buku berbentuk Penceritaan Novel..
dengan Hard cover... menarik kan....
Bagi yang nak tahu cerite2 tentang 4 khalifah yang agung...
Khalifah :: Abu bakar, Umar, Uthman dan Ali...


Penceritaan dalam buku ni adalah lebih mudah nak difahami 
berbanding sebelum ni iaitu buku :: Alaxander adalah Zulqarnain...
yang begitu complicated dan sukar difahami....
sampai sekarang aku tak habes membaca lagi....[ngeee]
Tapi aku sentiase berusaha... buku tu sangat menarik....
ume aku kene lebih fokus....


untuk buku pilihan kaLi ni..
lebih menarik...
rase macam bace noveL tu....


Dengan harge RM55 untuk hard cover dan setebal tu..
aku rase agak murah....


p/s :: aku suker bace Novel

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka bace citer sejarah2 islam mcm tue...

Leonora Halim said...

alamak... tang membaca ni susah sket neh... ekekkek...