Wednesday, March 02, 2011

fridge magnets

aku n chita hati aku sejak kahwin ni suke nak mengumpuL fridge magnets..
aLaa.. perhiasan yang melekat kat Peti ais tu..
Dulu2 aku langsung tak minat....
lelagi kalau aku letak kat ice box mak aku yang kat shah alam tu...
memanjang jer hilang..!!!


tapi sekarang dah ade umah n ice box sendiri..[howyea]
menarik pulak nampak fridge magnets ni lelame...
lebih2 lagi kaLau bende tu ade cerite serta tempat yang di pergi...
n yet.. tak mahal sangat pon.....[suke]


sekarang yang kiteorang ade... tak cukup banyak...
bukan..!! masih terlalu sikit...!!
tapi aku akan pastikan ia akan jadi sangat banyak satu hari nanti...[muahahaha]







n semaLam.. kat car boot saLes shah alam kiteorang membeLi jugak...
piLihan chita hati :: pembuka botoL PEPSI
Dia aku sukerkan nye sebab nampak vantage..
air daLam tu reaL tau...
siap ade wap air lagi [huhu]


p/s :: kaLau ade sesape pergi honeymoon ker.. melancong ker...
rodger2 ok... boLeh kirim...
kaLau nak bagi sebagai hadiah pon....
aku tersangat lar gembira...!!!! [weeeeeeee]

7 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnyerrrr saya jeles!
nak jugak..nak jugak
berkongsi minat lar kita huhu
addict to shawl and FM ;p

Cahaya said...

comel2 kn fridge magnet ni..
Kat peti ais sy pun baru sikit je..Belum pun separuh.. Huhuhu

farahfatihah said...

peti ais kat umah fara dah penuh dengan menda alah ni sikit je lagi nak cecah lantai hehehehe best tau kumpul benda ni

iduraz said...

daku pon baru berjinak-jinak dalam pengumpulan FM nih, baru ada baper keping jerk..hihi

TheBubblyMe said...

askum... hahah samalah kita. actually mmg menarik kumpul fridge magnet nie =D. kitorang siap pesan kat kwn2.

aDieyZa said...

samalah kita.. zana pun suka wat collection FM ni.. now lg best sebab officemate yg gie kursus kat mana pun akn belikan FM utk bdk office.. now FM zana dh byk cikit sbb thn lps boss byk gie kursus kat oversea.. bertuah la dpt..

nak kirim eh.. ok2, nnti kalau ada, zana roger k..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak kirim gak..
suka2...