Tuesday, March 01, 2011

Gerai Nasi Ayam PAK MAL [Seksyen 9 Shah aLam]

seLalunye kaLau keLuar hujung minggu Berchinta...
aku dan Hubby akan makan kat luar jer...


hari ahad Lepas baLik umah family aku kat shah aLam..
Selalunye hari ahad ayah aku yang akan masak...
yang sedap2 sikit... macam ikan bakar ker....
tapi.. mak ayah aku baLik kampung puLak hari tu...
So... peluang makan Luar..
terus terlintas nak makan nasi ayam kat gerai nasi ayam Pak mal ni...
aku puLak dah Lame tak singgah makan situ....
Bagi penduduk sekitar Shah Alam..
mesti tau.. nasi ayam Pak Mal memang popular...
Salah satu tempat makan piLihan...
daLam skop gerai...
setiap kaLi aku datang hujung minggu... penuh memanjang....
Terletak kat Seksyen9 [belakang Esso]
Gerai Pak Mal hanye specialist mejual Nasi ayam sahaja...
pilihan Lain cume ade soto atau sup2...
keistimewaan... sos sambaL nye.
tapi aku tak tahan... pedas sangat...!!!
Harge standard harge gerai nasi ayam biase...
nasi pon banyak...
kire kenyang ar...


So... Cube Lar....


p/s :: Selain gerai Pak maL ni aku suker jugak Cafe nasi ayam Mancongkam kat seksyen7

4 comments:

Lieya said...

Oooo sedap ehh.. nnti kalau ade turun shah alam nak pi try la..hehehe

sis^widda said...

salam..saya follower baru...singgah2 ke blog saya yer..tq

jihan musfirah musa said...

hihihi...citer pasal nasi ayam yg dekat sek 9 ni..teringat plak en hubby penah gak bawak skali jer g sini memang padat!!..tyme tu plak tgh tyme luch fuhh..hehehe..tapi memang sedap nasi ayam dia!!..;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kene cuba nieh...