Monday, March 14, 2011

Jangan terasa.....

Terkedu biLer bace n3 red mummy yang bertajuk :: Blog for Ringgits[LINK]

memang betul ape yang di perkate kan..
aku sendiri dah Lame terpikir pasaL ni..
nak buat n3..tapi isu sensitif...
bukan tak berani..
eerrr...cuma tak nak membesarkan cerite...[ngeee]

yup.... nak klik atau nak follow biarlah ikhLas....
bukan sombong atau berLagak...
tapi yang penting mesti 'seLesa'....

sharing itu sexy....

eerr... mintak maaf awaL2 ok....

p/s :: soaLan RM :: Saper bukak bLog sebab duit..??

6 comments:

alongxp said...

ramai la yg wat blog sbb duit... ramai sgt,siap 50% dpd kawasan blog die tu penuh ngan iklan saje... smp naek pening mana satu entri mana 1 iklan.. ala...leh je luahkn prasaan,tp klu leh bab individu tu cube la utk cover sehabis mungkin smp org xtau sape yg kite maksudkan...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

aku buka kerana kepuasan...

A.s.t.i.n.a said...

Sharing itu sedap tau.. cuba kita order makanan kongsi2 mesti rasa tak cukup..

nYomeL said...

sy setuju!
follow bile rase nak follow aje.. :D

anisyafrina said...

ngaku-ngaku... dulu kite bukak blog memang sebab duit.. tapi sekarang dah tak de rasa macam tu... duit tu jatuh tempat terbawah.. sebab kite dah happy berblogging lebih2 lagi bile joint contest n GA :)

Peri PiA said...

i'm enjoy blogging
xmo kontrobesi ni hehe
nice dpt kenal dgn aty dan lain2 :)