Tuesday, March 15, 2011

Wedding adik aku Tina :: DIY Centerpics Meja Tetamu


ingat Lagi tak bekas ni..
aku cerite kat SINI
aku beLi untuk majLis adik aku kat dewan...
sebagai center pics..
ade orang tanye aku nak buat ape ngan bekas2 ni...
haaa.. ni aku nak share ngan korang....


aku hanye perLukan bunga kekwa...
1 bekas hanye 1 batang bunge....
seLain sebab murah... bunga ni tahan Lama...
Ley tahan sampai seminggu..
dan gambar yang dah siap Liminate...
simpLe DIY dengan budget yang rendah...





bunge ni kiteorang gubah waktu pagi sebeLum majLis bersanding di dewan...
tak susah pon nak gubah..
potong dan Letak serta kemas kan...
Letak air sikit daLam bekas supaye kekaL segar...


p/s :: adik aku tak payah buat gambar pre-wedding..
gambar derang sangat banyak dengan OP aku mase aku nyer wedding 5 buLan lepas....!!
dan cantik2...





5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bestnya ada kakak kreatip..nak jadikan kakak angkat x leh sbb sebaya hihi
nak jadi kan BFF la ;p

~ NANA ~ said...

sgt cantek n kretip okey :)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

wow..bunga hidup ea.. =) comey2..

Dia.Honey said...

very the comel centerpis itu.....hehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kreatif2....