Thursday, March 03, 2011

momma EVA beranak :: kenape seekor Jer..??

anak momma Eva hanye seekor......
peLik kan...
sampai sekarang ni.. hanye seekor tu jer yang baru diLahirkan....
aku tak pasti samaada akan ade Lagi atau tak...
pewot momma Eva masih buncit...
n keras... macam ade Lagi..
tapi.... kenaPer tak keLuar sekaLi gus...
aku risau..........


EVA'S Junior

beLum bagi name Lagi...
Tak terpikir Lagi....

masih mengharap momma Eva beranak Lagi 2-3 ekor....

kaLau betuL ade lagi anak kat daLam...
aku risau kaLau anak nyer mati daLam pewot Dia..
nanti Momma Eva kene operate tuk buang...
pernah gak terjadi pade salah sekor kucing Persian kiteorang Dulu ::MELLY
akhirnye Melly tetap mati tetap sakit kesan dari operation tu...[sedih]
So.. tak nak terjadi pade Momma Eva pulak....

p/s :: Ade saper2 yang tau tak pasaL kes ni...??

5 comments:

farahfatihah said...

bab kucing ni xtau sgt huhuhu myb sbb mmg anak dia sekor je kot?

Nurul Huda Jumri said...

cute nye junior, dear!!

poyaty said...

Hurmm, bek anta kat vet. nnt klau lmbt lagi buruk kesan dia kot

e.t.t.y said...

babe, better anta kt vet. kt vet nanti, vet akan buat ultrasound. nk make sure private vet sebab gomen takde scan scan tu....

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pati name yg unik juga...
:)