Thursday, March 03, 2011

RAHUL pengganti SI TOMOT

Saper RahuL..??
Bukan pelakon Industan...
RahuL iaLah........

RahuL si ikan Laga [weeee...]

suke2 aku nak panggiL Dia RAHUL...[huhu]
Asben aku tak kasi..tapi aku terbiase Lar puLak....
tunggu Asben aku bagi namer.. tak terbagi2 Lagi sampai sekarang....
oowwhh.. ade... Asben bagi name Die Lisa Suriani..!!!
aku tak setuju sebab panjang sangat nak sebut..!!
so.. aku tetap panggiL Dia :: RAHUL ok....
RahuL aku beLikan untuk Asben menggantikan Si TOMOT..
saper puLak Si Tomot tu...??

Si Tomot adaLah ikan warne PINK yang aku bagi pade Asben mase bercinta duLu...
Tapi... Si Tomot dah mati...!!
Walaupon bukan aku yang buat [aku rase Lar]
tapi..sikit rase bersaLah sangat sebab tak Jage Si Tomot ngan baik mase Asben pergi Out Station DuLu...!!
aku memang tak pandai jage ikan Ok...
aku cume bagi maKan macam biase...
Tapi Asben kate mungkin Si Tomot mati sebab aku terLebih bagi makan...
maner Lar aku nak Tau...!!

Si Tomot memang manJa ngah Asben..
eerr... gedix...!!!
biLer aku yang panggiL ..Dia menyorok2..
tapi.. biLer Asben datang jer kat Dia..
kemain Lagi Si Tomot tu mengade2 kat Asben aku....
haha.. aku tak akan jeLes ngan ikan ok...

So.. disebab kan Asben memang suke membeLa ikan...
dan sangat sayangkan Si Tomot tu duLu...
aku gantikan Si Tomot ngan RahuL...
memang berbeza...
kaLau Si Tomot warna kesukaan aku :: PINK
kaLi ni aku beLikan warne kesukaan Asben :: HIJAU
kaLau tengok betuL2 memang cantik warne Rahul....
kiteorang beLi kat Car Boot Sales shah aLam minggu Lepas tu..
harge siap rumah baru Rm 7 hengget....

nanti nak carik Rumah yang besar n seLesa sikit....
n hujung minggu ni.. Asben cakap nak beLikan pasangan tuk RahuL[suker ko kan RahuL]

p/s :: macamane nak bezakan ikan Laga jantan atau betina....

5 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

alor lor lor sweet je nama tu..
rahul ok aper..trs teringat SRK hahaha..

asna cute said...

akak mmg suke binatang kan.. comel! ;D asna nk bela kucing tapi husband xbg sbb nti asna nak main ngan kucing jer, nak bersihkan kandang dia asna xmo hahaha ;D

~sunflower~ said...

sunflower pun ada niat nak beli ikan hari tue...
teringin sangat nak bela ikan mas dalam balang kaca, tp biler tny2 incik tunang dia kate sian la kat ikan mas tue balang kace kan kecik...
dah survey dah balang kace tue kat ayer hitam...
dah la barang2 kace kat air hitam murah giler...
huhuhuhu
terbantut impian den....

chique-jah said...

wahhh comelnye ikan laga..
sy ada gak sekor kat umah..
tp xde laa panjang cam tu..
bape harga sekor tu?hehe sebok nak tau..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

unik abes name...
hehehe...