Thursday, March 03, 2011

PETS shop :: time to shopping momma's Eva stuff

sejak dua menjak beLa kucing ni..
sanggup berhabes untuk kucing...


tu baru kucing..
kaLau aku ade baby nanti.. agaknyer macamane puLak...[huhu]


Tak Lar bershopping yang bukan2 pon untuk Momma Eva...
tak nak aku kucing aku pakai baju macam anjing Paris Hilton tu..[ngeee]


cuMe beLi makanan2 n supplement yang berkhasiat untuk ibu yang baru beranak...
BeLi susu yang eLok..
Pasir kucing yang ade Bau Grape..!!
Mangkuk makan Die yang Lebih besar...


terpikir nak beLi tempat pencakar kuku Dia..
tapi tak de puLak tadi...
Risau kalau die dok asah kuku kat sofa aku Ok...


1st Pets shop aku pergi kat Carefour kat Kota kemuning[area rumah famiLy aku]


~ arnab ni ade 3 ekor taw sebenanrnye...cuber perhati betuL2... Nak jugak duduk kat daLam satu bekas[huhu]~


2nd kedai aku pergi pets shop yang banyak sangat kucing2 comeL..!!!
aku geram....
kedai ni pon kat area Kota Kemunig.. belakang sekoLah adik aku...

p/s :: Dengki pulak aku biLer kucing pon Ley shopping....[huhu]

3 comments:

Cik Eliza said...

kalau makanan kucing mahallllll

kalah harga makanan manusia !

;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

suka g kedai pets...
:)

Mila Ahmad said...

byknyer haiwan..cumellnyer!!!geram
skank lebey minat terhdp kura²
nk bela ~weeee...