Wednesday, March 30, 2011

saper yang pergi BBF gathering sabtu ni...???



aku pergi...!!! howyee...
Last minit tadi kompem ngan fara....
Fara yang ngah kusus tadi..tarpakse melayan aku ni...[huhu]
"sowi ar babe..."
Tetibe hujung minggu ni tukau plan lak...
sepatut nyer nak baLik kampung mertua kat johor...
tapi tak jadi.. 
Asben cakap sebab Abah gan mak nak datang sini buLan depan [howye]
n yet ade sedara Asben mintak toLong nak pindah rumah kat puchong...


Balik2 dari Langkawi blogwalking..
tengok kat bLog Farafatihah kate dah tutup..!!
cuak gak aku ni...
ari ni.. pepagi ElyaElmo msg aku tanye aku gi gathering ker tak....
sebab nak kirim kad kawen dia pade aku nanti..
yeah.. Elya akan kawen 2 minggu lagi..
"tahniah in advance dear..."
Elya tak dapat gi gathering sebab sibuk
tapi akan jumpe mase wedding dia nanti kat putrajaya...[insyaallah]
Lepas Elya mssg.. aku terus rodger mssg Fara...
fuuhh... nasib baik ok....[huhu]
"thanks fara"  [jenuh gak buat ayat kesian ok..ngeee]




so..sesaper yang pergi gathering tu nanti...
rodger2 ok....
t ley berkenalan2 di sana...
tak sabar mahu jumpe kamu semua...!!!
ai ni pemaLu orang nye... jangan Luper tegur ek...[hihi]


:: BBF Logo yang baru. Kredit to :: Hazlynda kushairi ::




p/s :: kompem cantik semua kaLau pakai baju tradisionaL di dalam hutan dan pokok hijau taw...!!!

7 comments:

。+゚o。. Puan Dot . 。o+゚。 said...

hye.. i g gath gak.. takde kawan gak.. knal farah jek ...huhu..
c u thre

~ NANA ~ said...

jelesnye :(

nak pegi jugakkkk

lovelyadibah said...

Hai aty!dba pg!:)wah!aty nie ex-b2b eyh?salam kenal!i br je jd b2b nie..hehe..tlg beri tunjuk ajar..:)

hazlynda kushairi said...

jumpe aty disana sabtu nih! leh laga² pipi ;)

poyaty said...

ala, x dpt nk join. sad. klau x bole jumpa kwn2 baru. huhu

ardinihumaira said...

dni tak pegi.. bestnye sape2 dapat g sana :)


p/s: etak tu cam spesis lala, siput sedut cemtu.. hehe... dalam sungai.. biasanya etak ni disalai... tak de direbus atau masak lemak kuning sebab etak cuma sedap disalai... etak salai rasanya masin-masin... nak makan etak kena ada skill. kalau guna gg boleh patah kalau tak reti tau. unik kan. ehehehe... :) ka kelantan terengganu biasanya ada etak salai ni..

the girl next door said...

tak kawin boleh ke jOin..
hihi

Visit & Follow u sis =)