Sunday, March 20, 2011

tahniah untuk Yumie dan SK Adam

Tak terlambat rasenyer nak ucapkan TAHNIAH pada::
Puan YUMIE :: Journey To Be Remember [13hb March2011]
dan jugak Puan SK Adam :: Road to 2011[12 March2011]

:: maaf tak dapat datang sebab majLis adik ::Tina pon pade minggu yang same ngan u'olls...

derang ni aku jumpe mase wedding member bLog Lain...

ni mase wedding mysara

~ SK ADAM yang tepi kiri sekaLi ~
dan yang tengah tu Iedayah

~ Lagi sekaLi jumpe SK Adam mase kat wedding Iedayah~
yang kat sebeLah kiri sekaLi tu mysara yang kiteorang pergi wedding dia sebeLum ni

~ teaser wedding SK Adam~

yang aku Highlight tu lar YUMIE
tak de puLak gambar close ngan yumie


~teaser wedding dari yumie~

kedua nye sangat cantik mase wedding derang....
tak sabar nak tengok derang update gambar wedding derang lagi....:)

anyway... for both.. ai doakan korang kekaL bahagia hingga ke akhir usia..insyaallah..
[sekarang mood honeymoon lagi kan...ngeeee]

p/s :: TAHNIAH dan selamat datang...!!! dah jadi ex b2b................... 


6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tahniah...

~ NANA ~ said...

bestnye kawen....hihik

waaa ni rse makin x sbr ni

yUmIe said...

aty,thanks sgt2..cmne bleh lmbt pasan ni..hihi.btw,tahniah jgk utk aty sbb dpt adk ipar:)..ble nk review wedding tina lak ni??huhu..

sk said...

time kasih utk entry ini!! baru terperasan. hihi :D

Hafidzah Hafidz said...

SK Adam? okai, tahniah jugak pada cousin fyza, kak ity hehehe..ternampak link nih, sumpah terkejut, bila tengok gambar, betul la tak salah memang dalam gambar neh cousin fyza hehe XD

sk said...

erkk.. alamak, kantoi sudahhh.. :p