Wednesday, April 06, 2011

biler MOOD ROMANTIK tetibe datang...

dah jarang pasang lampu yang agak 'warm'...
tapi biLer mood romantik ni datang...
abes satu rumah aku diterangi cahaye samar2 jer...
hanye pakai stand and side tabLe Lamp...
ngantuk dan romatik jer rase perasaan nie..[ngeeeee]






tapi malang nyer..
aku rase perasaan romantik ni sowang2...
sebab... laki aku sibuk kat site maLam semaLam...[huwaaaaa...!!!!]




p/s :: tak berjimat elektrik pon pakai Lampu2 ni.......

10 comments:

Dieba said...

pandai la akk deco.. klu la sye kreatif cmni.. 4sure rumah sye pn boleh jadi cntik camni..ohh idea.. hurmm T.T

Peri PiA said...

RMH ATY MMG CANTIK :)

Alolo,cian dia..xper lain kalai spend mase sama2 k

syanaim said...

::suka tgok awak deco umah..tersangat suka..give an idea for me..:)..::

~ NANA ~ said...

ecececeyyy

best pulak tgk suasana romantik camtu :)

Nurul Huda Jumri said...

cantik umah u,dear..
i love ur home deco..sgt2 nice!

Miss Mirror a.k.a Sam said...

perghhh... mmg romantik la Aty.. I plak klu sorang2 kat rumah, suka pasang lampu terang benderang mcm kenduri..(bahana penakut).

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tenang jew rase...

yana said...

suke deko rumah aty..
cntik plak console table tue...
mane beli ek...
tgh searching gak nih...
hehe..

syida shedot said...

sukeeeenye atieeeee!!!

mun said...

cantikkknye rumah..saya kan tiap2 hari bukak blog awak..nak tengok awk deko rumah...cy pon nak deko rumah tp tuelah tak pandai sgt....can u guide me???