Thursday, April 07, 2011

cerita bag di summit usj

kaLau kate sekadar nak window shopping di Summit Usj...
baik Luper kan....
aku jarang ker situ...
tapi masih saLah satu tempat piLihan kesukaan aku...

kat saner memang tak de butik2 jename terkenal dan mewah....
dan sebab tu lar.. harge2 barangan kat sane aku Ley kate murah...
dan tetap banyak pilihan....
kaLau mahu sesuatu yang lebih santai.. ini Lah tempatnyer...
dan juge yang trendy.... kat sini ley dijadi kan piLihan jugak....
kedai 'thailand' memang beLambak....
beLum lagi kalau nak cerite kedai cina yang jual barang2 styLe2 jepun dan korea...
polka dots yang kini menjadi trendy dan segale jenis fesyen...!!

aku tak de picture menarik tuk di kongsi kaLi ni...[may be lain kaLi]
cume sekadar gambar aku yang hanyer asaLnyer nak window shopping..
tapi terbeLi sumtin...!!!

hanye satu bende 'kecil' yang murah....
tapi aku suker....


bag sandang tepi/bag silag...!!
tak tau naper 2-3 menjak ni begitu gemar beg tepi labuh2 macam ni....
tak kecik.. tapi tak jugak besar sangat....
aku cukup selesa... yang penting aku suker...!!


okeh... tu jer yang mahu dikongsi....
kaLi ni asben tak marah aku shopping lagi.. sebab die yang soh aku beLi...!![howye]

10 comments:

aDieyZa said...

mmg perempuan x boleh window shopping sbb mesti akan beli jugak something.. hihih

farahfatihah said...

cantik beg!! i like!!! fara ada bg msg kat fb

Peri PiA said...

setuju,summit byk hot stuffs

jauh sikit la,malas nak pg..dulu keje glenmarie sesat gak smp situ hihi

waaa jeles2,tingin juge handbag tu

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

owh itu ari dtg ngan beg baru yerrrr ;)
nape x story huhu..i tgk shawl u je..ahaks
nsb pakai kaftan mlm tu..kalau x harus bergigam bersama tehehehe

y.o.n.g.n.a.n.a.1.8.8.1. said...

Cantik beg tu!

Saya pun suka lepak kat summit tu. Kalau rasa nak tgk wayang yg x crowded dgn org, rasa nak abiskan masa berjam jam karok dengan famili..memang summit la pilihan saya. Ceaaa dah mcm iklan pulak.hehe

aTy _faRed~ said...

adieza ::saye selalu fail bab window shopping..!!

farah :: hihi..mekaseh...dah cek fb dah n dah reply pon... :)

peri pia :: alaa..handbag murah jer lar...:p

pinky momma :: alaaaa...kantoi lar pulak..inagt tak perasan..malu ni weih.. baru jer beli terus pakai dah...[ngeee]

yonghana :: eayang kat situ memang lapang..siyes.. pelik gak kan.. naper tah ta ramaiorang kat stu.. yeah.. karok..!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

smart la...
:)

NM02 said...

kamu telah ditag. sila ke blog saya dengan segera *__*

Mama Gee said...

lawaa beg tu..mama pun bekenan..beli kat summit ya...
jarang pi summit..nk kena ajak cik abg pi nih..hehe...
mama ternampak skirt merah yg sgt cun lee....

ratusiput said...

lawa beg ni....ske gak ratu tgk tp kena hati2 la kan.dia labuh.senang kena ragut kalau tak hati2.