Thursday, May 12, 2011

aku TER bawa laki aku punyer................!!!

aku dah masuk kawasan opis aku pagi ni...

Laki aku koL...
macam biase...
memang biase die kol hari2...
nak tanye aku dah sampai opis ke beLum....

tapi kaLi ni.. sokLan nyer lain..

"sayang nampak tak kunci kereta orang "

aku tak dapat cek..sebab ngah carik parking...
SAH..!!!

hari ni aku gi kerja terbawak Kunci kereta laki aku..!!!
tah macamane boLeh termasuk sekaLi daLam bag aku....
siyes tak perasan...

dah Lar laki aku arini kene gi site...
aku puLak dah sampai opis..
nak patah baLik memang tak sempat..

rase bersaLah..............

kunci spare pulak laki aku tinggaL kat kampung die kat Johor [tak pasti kenape]

nasib baik kunci kereta kereta separate ngan kunci motor..
kaLau tak kompem aku kene patah baLik...

so..arini Laki aku gi kerja naik motor...
bukan tak biase...
cume sebab hari ni laki aku kene gi site...
terpakse lar bawak kereta kawan yang gi sekali tu...
nasib baik asst. ade kereta..
kaLau tak..kompem kene marah ngan bos kalau canceL job...[aku yang takut]
sebab aku yang menjadi punce...

sori sayang...

p/s :: lain kali kene cek bebetuL....

4 comments:

PinKy MoMMa said...

alor x pe dia maafkn..
kamu x sengaja ;)

Miss Sunshine said...

hihihi.. kelakar je..

Peri PiA said...

ehehe,tak sengaja

eh pia rase mcm dah penah komen

ni mesti fasl blogspot ngok ngek hari tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hahaha...
xpe la...
bukan disengajakan...