Thursday, May 19, 2011

Tempat makan romantik di NAILI'S PLACE Sentul

aku suke pergi tempat ni since dari bujang lagi...
tempat ni memang menarik...
persikataran dan tempat yang cantik...
mood romantik....
lagi pulak kaLau waktu tu kene ngan Lagu2 romantik slow...
memang besh...


piLihan makanan kat sini juga banyak...
Western dan juga menu ala kampung...
ade ikan bakar jugak...


setahu aku ...tempat ni ade 3 branch...
selain kat taman dato' senu Sentul ni...
satu lagi kat Taipan USJ...
yang lagi satu aku tak hengat kat mane..Ampang kot...



cahaya kat dalam restoran ni...sangat warm..
tu yang datang mood lomantik tu...




p/s :: di sebab kan mak aku suke makan western food..so..mother's day aritu pon aku bawak die datang makan kat sini... 

8 comments:

L.e.e.z.a said...

penah pergi naili's place kat Damansara Uptwn.. best jugak! ;p

Farah Shamsudin said...

oklah tempat nii.. romantik.. tapi kalau romantik farah suka ke The Curve kat Garden..:)

♥S@R@♥ said...

cantiknye tempat ni..

aniswany said...

memang lomantik abes la tempat nih =D

iedayah said...

wa..cm best je.nk try r.slu mkn mknn wetern kt kg bru..nk try lor..tq aty sudi share tmpt ni

mykhalis said...

sekali imbas cam the ship kat kg baru..nice place

eamy milea said...

wauuu...romantiknye sesuai untuk u all.....hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lomantiknye...