Friday, June 24, 2011

aku rase macam kerja jadi usatazah puLak hari ni...


mentang2 hari ni hari jumaat..[ngeeee]

siyes..aku rase sopan ari nih...[muwahaha]
selalu bukan lar tak sopan..
cuma hari ni rase macam lebih sangat sopan [perasaan sendiri]

jubah seluar ni dah lamer giler..
sehenagat2 aku outfit ni aku beli tahun 2006-2007..
hah ko.. 5 tahun dah..!!
saper kate lepas kawen dah tak Ley pakai baju zaman anak dara..??

ceehh..ni kan jubah patern..kompem ar agak loose kan...
cube pakai time ko ngandung nanti..
rase2 ley pakai lagi tak..[huhu]

teramat jarang pakai jubah seluar ni..
buat baju ni nampak masih elok...
[tapi rase macam makin longgau lak...adekah aku semakin menipis..??!!]



 p/s :: kat opis semua tegur aku macam cikgu sekolah agama arini...[ngeeee]

30 comments:

PinKy MoMMa said...

assalamualaikum ustazah ;)

kasut ustazah buat ai jeles..vogue kemainnnnn! ai like okeh! glam uols..

iduraz said...

hehe..ustazah moden..cantikk kasut itu!

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

dressup kita hari ni sama la..tapi su warna purple

Suchi Que said...

as'salam ustazah aty..heheheh;)

ratusiput said...

ustazah rugged ni sbb kasut bling2 :)

Mila Ahmad said...

mila jeles tgk org pakai heel
nak pakai tpi diri sendiri xselesa so tibai selipar jela hehe....

senyumSOYA said...

cantik2~ hheheh

aDieyZa said...

kasut tu cantik!!

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

comamnye ustazah kite =)

jihan said...

assalamualaikum ustazah...review baju n kasut jer ker..handbag tak review nampak cantik jugak..;)

saza said...

kalo sy yg pkai lgla org terkejut kotttttt..ari2 g keje pkai shirt je..hehe

aTy _faRed~ said...

Nad :: heheh..kasut ni tinggi ya hamat...lotih makcik..hahaha..

iduraz :: ustazah sekarang lagi vogue hokeh...ai ni..kile nak jadi usatazah hala2 jer..hahaha

puan sue :: yer ker..??!! kalau dekat ley amik gambar sesame kan...hapdet kat blog plssssss....

Suchie :: waalaikum salam anak2 murid saya..walaweih..besh upernyer jadi ustazah sehari ni..hehehe

ratusiput :: eerr...hahahaha...terkantoi pulak kasut blig2 ni..tak sesuwai ek..;)

Mila ahmad :: saye pakai ni sekejap jew..!! dalam opis saye pon pakai selipar jew..[kantoi]

senyum soya :: mekaseh..!! suker...;)

adieyza :: kasut jer..???!! ;( heheh

maera :: eerrkk..malu... berusaha sungguh2 ni nak bagi secomel awak tau..!! ;)

jihan :: hahaha..jadi lar tu... handbag dah banyak kali dah review...malu nak tayang bnyk2 kali...[ngeeee]

saza :: tu kompem..!!! hehehe...lagi obvious giler dari skirt dan dan nak pakai jubah..heheh..tapi..sesekali cube mesti meletup kan..!! waaahhhh...:)

nurul huda jumri said...

assalamualaikum ustazah...
hihi..

EZAN IDMA said...

ni baru nye muslimah . heheh :) nice one!

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu awe banyak baju cam gini tau kak...best pakai sebab ringkas,mudah dan sopan

ieda said...

sweet lah dik .. akak punn berjubah seluar hari nie :)

nawal addina said...

ustazah moden ! ^^ maju2

haha XD

Fariza said...

assalamualaikum ustazah. :)
wiwit. manis. sopan je.

Farah Shamsudin said...

ayunyee! muslimat sejati ni.. dah macam Heliza Helmi dah farah tengok..:)

UyaRayza said...

sekarang trend jubah dh muncul kembali tau hehehe(ayat bm baku)...uya pn suke tgk org pkai jubah..ala-ala ayu gitu hehehe...

aTy _faRed~ said...

huda :: waalaikumsalam..dan dan ko ucap salam arini kan...ngeh ngeh ngeh..

ezan idma :: mekaseh... tetibe jadi sopan santun terlebey arini..;)

hawa :: betul...tetap rase boley melawa gak kan...[baju akak ni tak yah gosok tau..memang senang..!!!] heheh

ieda :: arini ari jumaat..memang sesuai pakai macam ni kan kan..[weeeeeeeeee].. :)

nawal :: hahaha..moden lar sangat... kalau gi ngajo macam ni rase macam giler glamer lak..hehehe

fariza :: waalaikumsalam dear..hamboi..kemain lagi orang arini dok agi salam kat saye..hahaha

farah :: eerrkk....macam heliza..!!! walaweiihh...beshnyer..!!! nak pakai macam ni lar hari2 sebab nak same macam heliza...ngeeeee

アヌム ちゃん said...

amboihh sweeetnyaaa..likeeee

Mama Gee said...

mmg supan sgt2..leh jadi model muslimah... :)

gadisBunga said...

wah...sungguh jeliter... :D

Wanie said...

hikhik..betol la mcm ustazah akak hari ni..ngeh3

sy pn ad jubah sluar, beli dari thun 2005 kot, pkainye skali je..keke..klu nak pkai skang pn muat lagi..

cIk pEnNa said...

waduh2..ustazah vogeu gitu..
hehehe

cIk pEnNa said...

waduh2..ustazah vogeu gitu..
hehehe

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah2..cntek2!!

sy ni xder pon jubah seluar..udah bertahun2 lamanya xpakai jubh..

asyik kurung,kebaya..itu aje =)

al_hakim said...

hah!bgs la kak..hehe

Peri PiA said...

sweet i like