Monday, June 27, 2011

minggu ni nak kuar..minggu lepas Lagi aku dah beLi tau...


TRANSFORMERS nak kuar kan ari khamis ni...
haa..korunk jangan tak tau..since last week lagi dah full book okeh...
laki aku dok refresh on9 booking ticket wayang cerite ni setiap jam...
tup tup..dah penuh..!!!
konon2 nak tengok kat  Cineleisure Damansara..
sebab laki aku kate nak beli poster 3D limited adition lagi kat situ..
tapi..biler kate tiket dah fully book..
terus kate tak kisah kat mane2..
asalkan dapat tengok awal...[huhu]

laki aku maner boleh tunggu lamer...
baLik dari gi site minggu lepas...
die sanggup beli tiket beratur panjang2..
sebab on9 tiket memang semua dah abes ko...
tu pon kat jusco bukit tinggi klang..!!

haaa..cerite minggu ni..minggu lepas lagi tiket dah abes..
kompem kalau beli minggu ni..tak merase ar kiteorang nak tengok dulu cerite tu...
hujung minggu memang kompem licin ar kan..
kiteorang tengok hari jumaat malam...
lepas kerje..mau kiteorang laki bini terpakse meredah jam ker kLang nun..
semate2 sebab transformers 3  ni...
giler batak...
aku tak kire... aku nak jugak tengok awal2....[muwahahaha]

p/s :: aku dah tau naper megan fox dah takder dalam transformers 3 ni... aku dengar berite radio minggu lepas kate Megan Fox ni kene pecat sebab Megan gelar pengarah Transformers ~Michael Bay sebagai HITLER kat dalam satu temuramah.. hah ko..terus kene pecat..[huhu].. so..berhati2 lar biler nak bercakap tu okeh..

15 comments:

PinKy MoMMa said...

bestnya date sama2 huhu ;)

dah lama tak tgk wayang ni ty hukhukhuk

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

dah lame tk tgok wyg ngan hasben...hiii

tqahmisdar said...

dah beli jugak.. hehe.. nak tengok rabu malam nanti..yea! hehe =)

~ NANA ~ said...

eh dah kuar ek??? waaaa nk tgk jugak la weekend ni!

makdara TERdiva said...

fuiyoooh!!!

semangat tuh! :)

thn lepas dah buat kerja giler camni..tahun ni bagi can pada u plak! haha!

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ewah2..date ngn sy la plak kak..

nk ekot!!

aTy _faRed~ said...

Nad :: eerr..ai pon rase macam dah lamer tak gi dating tengok wayang berdua..asyik dating kat umah jew..hahah

puan sue :: eerr.. hahaha..awak kan baru kawen..mesti bizi..hurrmm.. lagi kan besh dating kalau dah kawen...;p

tqahmisdar :: lagi awal sehari dari kiteorang..!!! tak aci..hahaha

Nana :: kuar khamis ni.. kat sane tiket wayang cepat habes tak nana..??

Mak dara :: huhu..tetiap kali cerite transformers keluar pon saye memang meroyan nak tengok dulu..hahaha

saza said...

awalnyaaaaaaaaaaaa...kt nak tgk nxt2 wk la kot..

GreenJade said...

waa jeleznye dia dh ade tiket.mmg asek fully booked jek. nyampahs

aTy _faRed~ said...

saza :: next2 wik lamer lar awak..tak ley tunggu dah..hehehe

greenjade :: memang..tu kene gi beli beratur sendir..kat screen tak de lagi..tapi dah mintak nak beli cerite tu..heheh..:)

Anum said...

hehehhe
suka la dia dpt tiket ek
hahahha
misi saya belum lagi

Farah Shamsudin said...

bestnye aty.. farah kena ke cherating.. ade kursus.. nampaknya lambat lah lagi nak tgk pn.. en hubby pergi dulu dgn kawan2 die..

adda_shariff said...

babe..i pon dah beli last week! lagi la blur ingatkan i beli for 22nd june tuh sbb beli online thru tgv kan, they put the reservation under 22june nye date (weird) ..alih2 masa mlm tu nak gi amek tiket rupe2nye its for 30th june..hampeh btol! tiket pula mahal bebenor..hiash

.:shura shushi:. said...

nak booking!!tp FULL...very disp0inted!

Peri PiA said...

dah tgk nti jgn citer lebih2 ye hehe

kiteorg nk lyn lmbt sikit :P