Thursday, June 16, 2011

aku rase macam nak lempang laju2 jer perempuan tu....


tak tau maLu betuL pompuan tu...
terdesak giLer..rumahtangge orang ko nak kacau..

ko budget macam hot
tak pon sebenarnye okeh...!! [kate laki aku]

tapi kaLau samapi buat fitnah nak runtuhkan rumah tangga orang tu...
memang meLampau betuL...

sampai ko tinggal kan 'thong' yang ko bajet seksi daLam kereta laki orang tu weeiihhh..
giLer terdesak..!!!
geLi dowh...

tu aku rase macam nak lempang2 jer si yvone daLam cerite Nora Elena...

hahaha..korang ingat ni aku cerite pasaL sape hah...[huhu]

aku hangin betuL tengok pompuan tu...
rase dekat jer kaki aku ngan tivi tu..[hahaha]
[aku bajet macam kalau kaki aku naik kompem kene pompuan tu]

mak aku pon cukup menyampah tengok pompuan tu..
kaLau tengok menjeLing2 mate nyer...
[bajet macam orang tu nampak mak aku jeling menyampah kat die..huhu]
mak aku pon emosi okeh..

eerrr...aku emosi tak de kene mengena ngan sesaper...
apetah lagi ngan aku laki bini...
[mintak dijauhkan makhluk perosak macam ni]

daLam reality pon ade kan macam tu....
memang biase dengar...
sampai bercerai berai kaLau makhluk macam ni wujud dalam rumah tangga..
memang kesian ar...

neway.... laki aku cakap...
pompuan tu..sape namenyer tuh...
[aku tak ingat lak sekarang]
memang teror belakon..
sampai ley buat aku sakit hati gile babeng setiap kaLi tengok die...

kaLau ikutkan sebenarnye..aku suker die belakon...
kaLau watak gediks tu..memang menjadi....
aku ingat lagi cerite Sindarela tv3 version meLayu tu..
yang sharifah armani belakon ngan Bront Palarae..dah lame dah..
kan die jadi kakak tiri yang bajet macam Paris Hilton tu..
seksi minah tu ko...
tapi siyes aku suker die mase tu walaupon giler ko gediks...[huhu]

haaa..aku dah ingat name die... Wan SharmiLa...yes..die...


semaLam daLam Nora Elena..Yvone ni dah kene pecat....
padan muker ko...[weeeeeeeee...]
dah nak abes pon cerite ni....
berantu dowh citer ni....

lepas ni aku tak nak da ar tengok cerite petang2 sambung2 lagi...
hari2 tekejar2 baLik semate2 nak kejar kan cerite pukuL 7 ni..
langsung tak Ley nak menyinggah mane2 walaupon hanye nak beLi sayur Bende nak masak asam pedas laki aku tuk makan maLam tu.....[huhu]



p/s :: kalau makhluk perosak kacau rumah kite..ley bagi makan racun jer..biar mati... kaLau 'orang' yang ganggu rumah kite...nak bagi ape kekdahnye? ley tak kalau aku nak bagi makan racun jugak..hahahaha





21 comments:

PUAN SUE (asam.garam.gula) said...

MEMANG GILE TERDESAK..GERAM SGT TGOK POMPUAN TU...HEHEHE

Suchi Que said...

hhahaha lawak la aty...
same wt me..emosi gila kot tgk cte nie..ari2 mmg rushing nk smpi umh awal n masak cepat2..yg pntg sharp on time 7pm dah tercongok nk tgk cte nie...huhuhu ape pun x boleh..hahaha

mizzkechique said...

haha...mmg emo tgk perangai busuk yvonne tu kan.. skt ati btl..

PinKy MoMMa said...

kita bagi pelempang maut hahahaha..
sgt ganas! ;p

Orchid said...

salam..mmg rasa nk tampar speed laju punyer kt pompuan nie...ada satu lg dia berlakon kt astro citer Kashaf Imani lakonan beto & syh amani...eiii tuh lagi arr..dengan mulut memmetir2..celupar..semuanya di 'tut'..dengan gedik seksinya..jam2 tuh nk ligan jer..tp cam u cakap..ai totap suka lakonan dia..klu dia menang award lps nie..wpun kategori drama tv..mmg patut dia dapat!

Farah Shamsudin said...

memang menjadi habis laaa yvonne tuu.. saya pun rasa nyampahhh sangat laahh!!

e k i n ♥ y u s r i said...

smlm x dpt tgk...
hr nie pon x dpt tgk...
sedih..huhuhuhuu
ade training netball plak

Chenta said...

terkejut je baca minit pertama entry aty nih..isk isk isk..rerupanya drama Nora Elena..hehe..

aty, macamana kalau suami orang tu hari-hari nak lepak kat pantry temankan saya minum pagi walaupun saya selalu habeskan laju2..?

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

dh agak dah..mesti kes yvonne ngok ngek tu..hakhak..

yUmIe said...

dah agak dh..haha..
mmg lakonan die berkesan btl kn smpi bleh wt kte geram n rse cm nk bunuh die jek..hihi

ratusiput said...

suspen...igtkan apa td..upanye citer nora elena...harini last dah kan citer tu.tak best dah.skang mlm selasa layan ana lulu lak...comei tgk nora danish.

♥S@R@♥ said...

ha'ah la saya pun geram je tgk semalam.. mintak dijauhkan la dari family kita..

aTy _faRed~ said...

SUE :: Saya ingat saye jer yang emosi giler..huhu...

Suchi :: ha'ah...saye sambil tengok tivi sambil masak..tu pon kekadang soh asben tolong tengok2 kan masakan..hehehe

mizzkechique :: same ar...memang sakit hati sangat2...tu saye kate macam nak lempang2 jer tu...

Nad :: eerr...pelempang maut ek..lagi dasat ek..ni betul2 sakit hati ni..hahaha

orchid :: haaa...ingat cerite tu..ha'ah lar...memang menyampah giler dengan die mase tu..die kalau belakon sesuai watak2 pompuan jahat suker jerit2 kan...teror..;p

farah :: kalau semua menyampah tu..kire hebat ar lakonan die kan..:)

ekin :: aaaa..rugi ar...tak pe2..tonton kan ade..ley tengok kendian2..janagn risau..:)

chenta :: eerr..kalau suami orang tak sedar diri dah kawen kacau kite lak ek..hurrmmm..macamane ek..janagn dialayan..tu jer..kalau die cakap ngan kite pon..buat2 tak dengau jer...lelame t die blah ar..lelaki tak ley dilayan sangat..lagi dilayan..lagi menjadi...

Nusha :: heheheh...dah ley agak upernye...;p

yumie :: waaaa...lagi dasat ni...sampai nak bunuh punyer sakit hati ni ek..hahaha

ratusiput : ana lulu layan gak sebab ade nora danish yang cute..tak pe agi..sebab malam..so tak ar tekejar2...:)

nida-razak said...

haha..ingatkan pasal apa td...heheh

Leonora Halim said...

alamak... ramai org suke citer nora-elena tuh... kena download nih.. hehe...

p/s: psal pompuan2 suka kacau laki org ni... saya sgt berpegang kpd kalau laki kita tak layan.. tak jadi... :) and kalau laki kita nak wat perangai.. dia akan usahakan sebaik mungkin... tak nanti tunggu org kacau... eheee...

wahida said...

aku suka minah desperate tu dah kena pecat...padan muka!!

Shary Asfiza said...

memang..memang sakit hati jugak tgk citer tuh..
tp bukan sakit hati dengan hero dan heroinnyer...tp si Yvonne tuh...
rasa nak sekeh2 jer...nasib jauh...hehehe...
tp baca novel dia terbaik...hehehee

Belog MTT said...

Err yunk..surat tu dia reka saja saja jer..Dari seorang blogger gak.. Grr~ :D

CikHaniBhulat said...

alahai..marah kat yvvone krupa nya..ingta kan marah kat sape la...padan muka dia kan kna pecat..dia patut bersyukur la malik selamat kan dia..kalo xmeroyan la

UyaRayza said...

x suke yvonne jugak heheh..rase nk sepak2 hehehe..kalo jumpe tgh jalan njeling tajam2 hehehe

Peri PiA said...

ehehe :P


ye la mintak dijauhkan dlm realiti,Amin