Monday, June 06, 2011

ko dah habes juta2 wat majlis kahwin..baru nak kate 'we're a terrible match'

prince william dah ceraikan Kate Middleton lepas 5 minggu kawen....



biar betik..!!!! ape nak jadi ar ngan derang ni kan...
peLik aku...
kawen cerai macam main pondok2 jer macam mase kecik2 dulu...
yer ar.. mase kecik2 dulu boleh ar ko kawen arini lepas tu biler mak ko panggil balik dah maghrib.. ko pon tinggalkan laki ker bini olok2 ko tu...
esok..main kawen2 lagi... ley kawen ngan budak lain pulak....

tu zaman kanak2...
hidup ngan fantasi...
banyak main jer....

namun reality sekarang dah sama macam zaman kanak2 dulu...
main kawen cerai jer...

[apesal aku lak emosi ni...huhu]

mase aku nengok derang kawen aritu..
siap cakap ngan laki aku...
derang ni kawen atas dasar cinta..
8 tahun bercinta....
mesti tak kan jadi macam mak die -Puteri Diana tu...
rupernye lagi dasat ko...
sekurang2 nye bapaknye bagi gak hasil 2 orang anak...
ni baru 5 bulan dah kene cerai..!!!

kalau nak tau cerite lagi..ley baca kat SINI

LONDON—Barely a month after marrying 29-year-old Kate Middleton in a royal wedding ceremony watched by an estimated 2 billion people worldwide, Prince William announced Tuesday that he and Middleton have divorced and that the entire marriage was "a tremendous mistake in every possible regard." "I really don't know what I was thinking—we're a terrible match, I don't love her and never have, and, to be honest, I never really had any interest in being married in the first place," announced the now unattached Prince William to a dead-silent British press corps. "People thought our wedding was some sort of fairy tale, but I assure you it was all just some ghastly ceremonial farce that got out of hand. I'm just relieved it's over, frankly. And I'm glad I'll never have to see that awful woman again." Prince William then told the assembled reporters, "Well, see you all later," smiled, and walked back into Buckingham Palace.                                                                                                    


tak kire sape2 pon..
artis atau kite yang biase2 ni...
kawen ni bukan perkare yang boleh dicuba2....
kalau ko nak kau amik.. kalau ko rase tak sesuai ko blah...

p/s :: pertahankan selagi boleh.........

UPDATE :: ramai yang cakap berite ni tak betul...sumber2 yang tak boleh dipercayai... hurrmm... bende2 macam ni pon ley dibawak main ek...huhu.. apepon.. kalau tak betul berite ni.. aku mintak maaf ar pade derang [bajet macam derang paham jer ape aku tulis..ngeee]..  

"During this The Onion is known as a specialist news parody and jokes. One of the hoax story of The Onion The most shocking news of the world is calling Justin Bieber is a man of 51 years. " 

p/s :: tapi memang biase gak kan derang2 macam tu...[ngeeee]

25 comments:

PinKy MoMMa said...

betul eh berita ni..alahaiii

moga jodoh kita berpanjangan..insyaAllah aminnn ;)

~ NANA ~ said...

tp ada org ckp sumber tu x betol...mcm2 kn omputih ni? hihihi

Anonymous said...

tapi orang kata website onions ni cerita tipu je..wallahualam

Myra said...

itu cuma rumours la dear, tak betul pun :)

Peri PiA said...

rumors je tu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

itu la makna kawen bagi mereka...

e k i n ♥ y u s r i said...

ishk,jauhkanlah....

.:shura shushi:. said...

OMG!!!!serius
*muka terkejut nie**

sk said...

aty.. rasanye mcm tak betul je cerita ni.. kalau betul diaorg divorce, mesti dh keluar paper dah..

adda_shariff said...

babe. i think this was a hoax..diorg dah clarify kat E! hari tuh kan? hehe omagad i'm such an entertainment freak.

But it should not be too trusting news broadcast of the Onion. The reason is its just fiction from The Onion about William and Kate’s wedding which was held last 29 April 2011.

"During this The Onion is known as a specialist news parody and jokes. One of the hoax story of The Onion The most shocking news of the world is calling Justin Bieber is a man of 51 years. "

hehe cheers

iedayah said...

adeh..btul ke ni..

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan, blog yg menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Reen Tart Nenas said...

nie khabar angin je nie... hehehe ramai yg dengki dgn royal family nie

saza said...

wut???biar betik???

syieda said...

owhh betik!!xkan dah cerai kot..adehhh nayo la mmbazir buat mjlis besar2.. ^_^

umbrella said...

hahaha. nan ado! tu parody jek. LOL.

liyana said...

ade jgk bace psl ni, xtau betul ke x, penat waktu majlis pun x abis lg dah cerai ek, huhuhu

Nur Hawa Mohd Zin said...

ni sume tak betol kak.. :)

wahida said...

tak betul ni sis...

apapun, semoga kita dijauhkan segala perceraian yg tak elok ni...

Damia Ayesha said...

hi salam kenal :)

jom exchange link

http://shadanis.blogspot.com/

Mrs Taufik (ain) said...

so cite ni betol ke x sbnrnye ni??? confuse den

Hunny Kitty said...

gossip nak naikkan traffic website tuh...sama la..derang gak wat citer kata jackie chan dah mati

farahfatihah said...

ayt ptama yg kuar dari mulut kita sama!! 'biar betik!!!' hehe

Cik Bidadari said...

ya ke?

*Miss Syahnia* said...

ain tak layan plak citer ni
hihihi