Friday, June 10, 2011

Transformers 3 Dark of the Moon Trailer 3 Official (HD)




TRANSFORMERS 3 : Dark of the Moon dah nak keLuar weih.......!!!
setiap kaLi cerite Transformer ni aku tak akan sabar menunggu....
kaLau cerite2 hebat lain.. macam cerite Nur Kasih The Movie yang aku follow pon..
yang selalu rase tak sabar2 aku nak tengok...
pon aku tetap boley sabar menunggu..carik masa yang sesuai..
tak mo berebut2 dan bersesak membeli tiket Nur Kasih ni yang memanjang sold out jer...
nak duduk dan tengok dengan selesa.. tak mo duduk depan2 screen...
sakit tengkuk ko...
[aku sanggup tak akan bace sinopsis cerite ni tau..sebab nak jugak tengok sendiri]

tapi.. untuk cerite Transformers 3 :: Dark of the Moon ni..
aku rase... kiteorang laki bini mesti tak nak tunggu lama...
aku teringat untuk cerite2 Transformer yang lepas...
kaunter tiket wayang dibukak awal sebelum tayangan sebenar...
aku jadi antara yang terawal tengok cerite tu mase tu kat pagam ngan adik2 aku....[weeeee]
punyer lar tak ley nak tunggu...
kalau tengok lambat...
aku tak nak orang cerite bakau2 kat aku kendian hari dan buat aku lagi hilang sabar nanti..[ngeh ngeh ngeh]
kaLau abang yang tengok duLu lagi sakit hati...
hari2 dok bakar kiteorang adik beradik... sakit hati die tak renti2 cerite pasaL cerite ni kat adik2 aku.. sudah nyer nanti.. adik2 aku puLak dok bakar2 aku..huhu

bagi yang minat cerita macam ni.. dan mengikuti cerita Transformer ni sejak mula..
mesti tau rasenye....sangat teruja ok....

mase 1st time tengok dulu2...mula2 TRANSFORMERS
aku begitu mengkagumi teknologi robot2 ni...
[sukerkan bumblebee yang cute]

setiap kaLi nengok kenderaan2 tu semua transform jadi robots aku akan.. 
"huwaaaaaah!!" sambil nganga mulut besau2...
biler tengok transformers yang ke-2 pulak TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN makin banyak robot.. aku nganga semakin besau..."waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!!"

review - Transformers 3 :: Dark of the Moon makin gempak robot2nyer... mesti mulut aku nganga makin besar nanti sampai tak ley nak tutup.. hahahah..[tipu lar tu kan]

laki aku pernah sanggup beLi poster 3D Transformers Limited addition ngan harga yang mahal...
semate2 dek kerana terlebih suke...


kalau TRANSFORMERS dan TRANSFORMERS: REVENGE OF THE FALLEN aku tengok berbelas kali..
untuk Transformers 3 :: Dark of the Moon ni aku tak pasti akan tengok berape kali lagi...



eerr..tapi dengar cerite Megan Fox yang hot giler tu tak de dalam Transformers kaLi ni.. Laki aku cakap diganti oleh pelakon yang sama sebijik hotnyer ngan Megan Fox...[tau jer laki aku tu kan...] kalau nak tau siapa..mari kite tengok ramai2 pada 30 June 2011 ni kat pawagam... tak sama okeh kalau tengok tv kat umah...tak nampak sangat kecanggihannya...[weeeeeeeeeeeee]
tak lama dah...

p/s :: laki aku suker robot jahat.......sesuai..?? huhu

18 comments:

aTy _faRed~ said...

nak try comment....ade orang cakap tak ley...pelik gak ni...

fared_nurha said...

Nak ikut boleh????

Dieba said...

ni tgh tgu kaunter tiket buat jualan awl la ni.. heheh harus tgk dulu, bru bes feel dia, nt klu org da cter dulu rasa cam tbakar, sbb cerita y kte suke sgt org da gebang2.. hehehe

.:shura shushi:. said...

tak sabar!
nak book tiket awal =]

farahfatihah said...

hehehe xsabar gak nak tgk tp paling tak sabar nk tgk harry potter

Nur Hawa Mohd Zin said...

sama la awe kak...mmg follow transformer ni..sbb suka bumble bee..heheh

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

nmpk cam besh je ni..

nawal addina said...

nak ikot2 ^^ hahaha

Farah Shamsudin said...

waa.. farah pun dah xsbr.. tapi mnjadi masalah bila farah kena berkursus..:(

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak tgkkkk....

Xora said...

Tu la, si ms Foxy tu byk sgt mulut, kan dah kena keluarkan daripada list :P *memandai aje aku.. tapi saya pun mmg nak tgk juga movie ni. Rasanya belum nak beranak lagi masa ni. harus gi tgk!

saza said...

tak sabor jugak niii

Miss Mirror said...

Dah terlalu lama I tak tengok wayang Aty.. last tengok pun crita Hikayat Merong itu ari. Bukan apa, tak sanggup rasanya mengejar anak bujang I berlari2.

iedayah said...

laling..husbnd i gle nau ngn robot coz keje bdg tu..unfortunately..i xdpt tgk transformer nnt ngn die..sedih wo..

♥ Che NamNam ♥ said...

uwaaaa sedihnyer takleh tengok moviee..anak kecik lagikk maner nak letakk...terpaksa tunggu masuk Astro First.eh

coretan rizal said...

Untuk Berpariwisata Online Silahkan klik Di Sini
Untuk Menyaksikan Pohon Aneh Silahkan Klik Di Sini
Contoh Penulis Tolol Silahkan Klik Di Sini
Banyak Memek Bergelimpangan! Silahkan Klik Di Sini
17 Judul Sex Asli Bisa Anda Klik Di Sini

CikHaniBhulat said...

xsabr nak tgk cite nie....cepat la kuar...

Ummi Alesya Sofea said...

lizxa x ske citer cam gini tp hubby ske lah.. :)